X

Apel la rugăciune pentru IPS Longhin Jar

de null

Toți cei care îl iubiți și îl apreciați pe Înalt Preasfințitul Longhin, vă rugăm să-l pomeniți în rugăciunile sfințiilor și frățiilor voastre, fiindcă trece prin grele încercări. Să răspundem cu dragoste la dragostea ce ne-o poartă și cu rugăciune la mărturisirea Dreptei Credințe a Înalt Preasfinției Sale.

Image result for ornament ortodox

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

27 comentarii

 1. Sfanta Treime sa ma ierte pe mine pacatoasa si sa-l ajute si sa-l ocroteasca pe parintele Longhin Jar.
  Doamne ajuta!

 2. Dumnezeu să se milostiveasca si să-l întărească, în toate incercarile prin care trece, ca avem mare nevoie de Oameni ca el!

   1. Elena

    Odiosi sunteti. Cu adevarat tatal vostru este diavolul. Cum poti scrie cu atata seninantate o asa minciuna ticalosita?

  1. Dacă căutați el a ieșit printre primii în față pentru a critica erezia ,chiar un luptător aș putea spune. Eu care nu mă implic activ cunosc asta, mă mir că vă autointitulați Antierezie dacă habar nu aveți acest fapt și mai și criticați. Toți suntem buni să criticăm orice , oricând,dar fapte?

  2. Iertare! Nu sunteti in masura sa judecați în om pe care nu-l cunoasteti . Or, ati uitat ca judecata este a lui Dumnezeu? Ce fel de crestin sunteti daca va erijati in judecător? A ne ingradi de erezie nu inseamna sa fim extremisti, radicali, judecători caci nimeni nu are garanția mantuirii.Toți suntem la mila Domnului. A te bucura de necazul aproapelui, este a face voia celui rau. Dumnezeu sa va ierte si sa va dea discernământ. Vladica Longhin este un mărturisitor al dreptei credinte , al Adevărului! Si-a luat crucea sa urmând lui Hristos si incercarile sunt grele.De asta trebuie sa ne rugam unul pentru altul. Doamne ajuta si miluieste!

 3. Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa-l aibă in pază pe Vladica Longhin! Sa/i daruiasca grabnica sanatate, si intelepciune sa traca penste greutati.

 4. Doamne ajuta si faca-se voia Ta! Dar nu ne lasa fara indrumatori in Calea Adevarului spre Viata vesnica!
  Din ce in ce se maresc distantele dintre adevaratii inchinatori “in duh si in adevar”.
  Dar cu ajutorul Lui vom birui si noi lumea pentru ca “Eu sunt cu voi pana la sfarsitul veacurilor” si “cine va rabda pana la sfarsit, se va mantui”.
  Sa rabdam cu si in dragoste, nadejde si credinta cea adevarata!

 5. II dorim PS Longhin ca aceste incercari sa il ajute sa iasa din comuniunea cu ecumenistii si sa se ingradeasca patristic de erezie. IIdorim sa isi retraga acuzatiile la adresa celor cu adevarat ingraditi, sa nu faca compromis in credinta.

 6. Sa l tina SFANTUL DUMNEZEU sanatos pe Episcopul Mihail Longhin pentru toti copiii Maicii Domnului ,fie din Banceni ,fie din Romania iar mucilagiul asezat la rang de tron singur va cadea din Biserica lui HRISTOS atunci cand valurile ereziei ereziilor aduse de slugile lui antihrist se sparg de Stanca lui HRISTOS si ORTHODOXIA neclintita si neatinsa va ramane.

 7. Domnul Atotmilostiv sa-l ocroteasca,pe P.S.Longhin,sa-l intareasca in dureri si in ispite,importiva dusmanilor vazuti si nevazuti,pe acest neanfricat luptator pentru Sfanta si Iubita noastra Ortodoxie,vasul ales al Atotputernicului Dumnezeu.AMIN

 8. Nu se poate sa nu-si bage nasul si cate un troglodit stilist. Nu ti-e rusine, ma? Atat ai invatat si tu, cu mintea ta ingusta, ca pomeneste eretici. Minti! cei pe care-i pomeneste IPS Sa sunt episcopi canonici, nu schismatici, cum sunteti voi.Mai lasati-ne in pace cu tampeniile voastre si nu va strecurati serpeste in locuri unde n-aveti ce cauta. Uite un Iuda care se bucura de raul altuia.
  Bunul Dumnezeu sa-l pazeasca pe arhiereul nostru drag.

 9. Ma rog pentru parintele Longhin Jar fie ca bunul Dumnezeu sa-l intareasca, sa-i dea putere si curaj pe mai departe pentru lupta dreapta si sa-l fereasca de tot raul.
  Sa ne traiesti parinte si sa auzim de bine, Doamne ajuta!!!

 10. ma alatur celor care indraznesc sa se roage pentru P.S. Sa . Apara-l Doamnae , si revarsa asupra sa din darurile Tale si ocroteste -l pe Dansul .

 11. Sfinte Ierarhe marturisitor, invatatorule al adevarului si doctore fara de arginti, Sfinte Luca, tie plecam genunchii sufletului si ai trupului si cazand la cinstitele si tamaduitoarele tale moaste pe tine te rugam precum fiii pe tatal lor: auzi-ne pe noi, pacatosii, cinstite parinte, si du rugaciunea noastra la Milostivul si Iubitorul de oameni Dumnezeu, ca unul care stai inaintea Lui dimpreuna cu sfintii toti. Credem ca ne iubesti cu aceeasi dragoste cu care ai iubit pe fratii tai cand vietuiai in aceasta lume.

  Mestesugul doctorilor stapanind, in multe randuri – cu ajutorul harului -suferintele celor bolnavi ai vindecat, iar dupa cinstita ta adormire, Stapanul tuturor a aratat moastele tale izvor de tamaduire: ca felurite neputinte se vindeca si putere se daruieste celor ce cu evlavie le saruta si cer dumnezeiasca ta mijlocire.
  Pentru aceasta, ne rugam cu caldura tie, care ai primit harul tamaduirilor: pe fratele nostru LONGHIN ARHIEPISCOPUL cel bolnav si cumplit inviforat de suferinta, cerceteaza-l si vindeca-l de neputinta ce-l stapaneste.
  Cu totul cinstite si preasfinte Parinte Luca, nadejdea celor bolnavi, care zac in patul durerii, nu uita de fratele nostru LONGHIN ARHIEPISCOPUL si daruieste-i vindecare, iar noua tuturor cele spre bucurie, ca si noi dimpreuna cu tine sa slavim pe Tatal si pe Fiul si pe Sfantul Duh, o Dumnezeire si o Imparatie, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

 12. “Şi răspunzând, Iisus le-a zis: Aveţi credinţă în Dumnezeu.
  Adevărat zic vouă că oricine va zice acestui munte: Ridică-te şi te aruncă în mare, şi nu se va îndoi în inima lui, ci va crede că ceea ce spune se va face, fi-va lui orice va zice.
  De aceea vă zic vouă: Toate câte cereţi, rugându-vă, să credeţi că le-aţi primit şi le veţi avea.”

  “Şi aceasta este încrederea pe care o avem către El, că, dacă cerem ceva după voinţa Lui, El ne ascultă.
  Şi dacă ştim că El ne ascultă ceea ce Îi cerem, ştim că dobândim cererile pe care I le-am cerut.”

 13. DUMNEZEULE ,miluieste pe IPS Longhin,si ne auzi pe noi pacatosii , care cerem mila TA pentru vladica cel bun.

 14. Domnul si Maicuta Domnului nu-l va lasa. sa ne rugam cu totii. Tata ceresc Doamne, ajutal in numele fiului TAU Domnul IISUS HRISTOS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button