X

Guvernele incep restricționarea consumului de apă potabilă a cetățenilor

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

California dorește restricționarea consumului de apă potabilă a cetățenilor

Întrucât statul american California continuă să elimine drepturile omului, se pare că obiectivul este acum consumul de apă. Așa că administrația statului California intenționează acum să limiteze cantitatea de apă pe care cetățenii să o poată bea sau să o utilizeze.

Statul susține că astfel de restricții vor fi puse în aplicare pentru a ajuta la “secetele viitoare și la schimbările climatice”, cu toate acestea, cred că este doar o altă flexibilitate a împuternicirii clasei conducătoare.

Proiectul de Lege nr. 1668, introdus de d-na Laura Friedman (D-Glendale) și guvernatorul Jerry Brown. Brown, de asemenea, a semnat în Legea nr 606. Împreună Legile nr. 606 și nr.1668 vor limita cetățenii din California la 55 de galoane pe zi (aproximativ 208 litri) pentru utilizarea în interior. Va începe în ianuarie și va dura până în anul 2025. Apoi scade la 52,5 galoane până în 2030 și 50 de galoane după aceea.

Friedman a justificat noul sabotaj al drepturilor naturale de baza ale cetatenilor spunand “seceta” si “schimbarile climatice” intr-o declaratie.

“Mulți dintre noi au considerat apa ca un bun disponibil oricui, dar acest lucru nu mai este valabil în sudul Californiei”, a declarat Friedman, prin LA Times . “Schimbările climatice, seceta – trebuie să ne asigurăm că nu afectează viața, siguranța și viitorul economic al statului nostru”.

Pentru cei care cred că astfel de măsuri sunt bune și necesare, trebuie să vă reamintesc că acest lucru înseamnă că guvernul deține în mod oficial și controlează apă. Sigur, au făcut-o înainte ca una dintre aceste legi să fie introduse, dar acum guvernul spune oamenilor cât de mult din această resursă vitală o pot folosi.

De ce este rău? Ei bine, trebuie să te întrebi, care este scopul final aici? Cât de mult raționalizarea apei naturale va continua în viitor și pentru ce categorii de oameni? Guvernul decide acum cât de mult apă poate fi băută. Acesta este un scenariu care se termină rău pentru toată lumea.

Aceasta oferă clasei dominante din California o putere completă asupra unei resurse naturale. Ce se întâmplă când căderile de zăpadă în Sierra Nevada vor fi reduse câțiva ani la rând? Va fi consumul de apă potabilă supus unor restricții suplimentare?

În cele din urmă, californienii își vor da seama că au pierdut majoritatea drepturilor lor date de catre Dumnezeu. Dar până atunci, ar putea fi prea târziu.

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Turcia construiește barajul Ilisu, lăsând Irakul fără apă;Erdogan va face Mesopotamia un deșert
    Este o confruntare diplomatică între Irak și Turcia cu privire la resursele de apă. Motivul diferendului este barajul Ilisu , construit de Ankara pe malurile râului Tigru, în provincia Mardin, în inima Kurdistanului. Conform celor mai recente informații, guvernul turc a început să umple barajul, micșorând râul fluviului și astfel infuriat autoritățile irakiene care luptă împotriva unei crize de apă fără precedent.
    În Irak, există riscul unui nou război datorat apei
    După cum sunt raportate de Al-Monitor. Criza apei poate genera în curând noi evenimente în Irak, în special în regiunile sudice, unde unele triburi au amenințat guvernul irakian că un nou război ar putea exploda în lipsa unor măsuri adecvate pentru a rezolva criza de apă. În provincia Maysan , lipsa apei nu este mai puțin gravă decât cea găsită în Dhi Qar, Samawah și Wasit. Capitala Maysan, Amarah, s-ar putea întâmpla în curând o catastrofă dacă situația nu se va îmbunătăți în următoarele câteva săptămâni.
    https://www.al-monitor.com/pulse/originals/2018/02/water-security-iraq-tribal-conflicts.html

  2. “Va veni insa ziua in care pentru un pahar cu apa curata vei da o lira si nu-l vei gasi, ne va pedepsi, pentru ca toti a plecat de langa El, preoti, episcopi, patriarhi, mici, mari, de dreapta, de stanga, negri, albi, rosii, verzi, toti fara exceptie.”

    “In vremurile vechi, in satele noastre erau colibe. Dar in colibele cu lumanari si faclii locuiau sfinti. Acum in palate locuiesc demoni.
    Ne-am schimbat, suntem foarte diferiti de stramosii nostri. Inainte cu o suta de ani nu exista om necredincios, acum si copii mici iti zic: „Nu exista Dumnezeu!”. Altadata, oamenii nu isi puneau mana pe Evanghelie, acum cu usurinta o pun si jura mincinos. Altadata nu injurau, acum zi si noapte injura tot ce este sfant si cuvios. Altadata, suna clopotul si – aripi la picioare! – toti alergau la Biserica si plangeau cand treceau Sfintele Taine si udau pamantul cu lacrimile lor. Si se faceau minuni. Acum, suna clopotul si din zece crestini, daca vine unul, iar acesta pandeste momentul cand se va termina slujba, ca sa iasa afara. Altadata divortul nu era cunoscut. Acum emit divorturile ca o fabrica de caramizi; judecatorii si avocatii traiesc din divorturi, iar medicii din avorturi. Acolo am ajuns. Si consecinta? Vine pedeapsa: cutremure, inundatii, secete, boli necunoscute altadata (cum este cancerul care secera), poluarea aerului, si mai ales riscul radiatiilor care otraveste torul. Omule nemultumitor, care-L injurai pe Dumnezeu, te temi sa mananci si sa bei, ca sa nu te otravesti si sa nu mori dupa profetia Apocalipsei (vezi 8, 10-11 ). Va veni insa ziua in care pentru un pahar cu apa curata vei da o lira si nu-l vei gasi, ne va pedepsi, pentru ca toti a plecat de langa El, preoti, episcopi, patriarhi, mici, mari, de dreapta, de stanga, negri, albi, rosii, verzi, toti fara exceptie.”

    “Ce sa facem? Sa deznadajduim? Nu! Sa avem nadejdea samarinencii, care era atat de pacatoasa. Aceasta este credinta noastra! Il ia pe corb si-l face porumbel. Ia o desfranata si o face apostol. Ia un talhar si-l face sfant. Mare este puterea pocaintei! De aceea, nu ne va judeca Dumnezeu pentru ca am pacatuit, ci ne va judeca, pentru ca nu ne-am pocait.”

    https://saccsiv.wordpress.com/2011/05/22/duminica-samarinencei

  3. Tactica pașilor mărunți. Dacă au văzut „aleșii” că talpa nu zice nimic, sau că doarme-n papuci, atunci hai să le dăm apă cu lingurița, căci noi suntem „dumnezeul” lor ! Dacă vorbești(te exprimi), nu e bine, iar dacă taci, uite unde ajungi – la raționalizare. Cine vorbește, adică își manifestă indignarea, este considerat – în curând – „terorist”, iar cel care tace, înseamnă că e de acord cu măsurile luate de „aleși”. Una peste alta, conchidem că se apropie vremea martiriului, vremea de final a acestei lumi, vreme pe care mulți Sfinți și-au dorit-o. Să nu ratăm ocaziile care ni se oferă, căci model îl avem pe Sfântul Gheorghe, Marele Mucenic al lui Hristos. Cum a devenit el „purtător de biruință?” Oferind tot ce avea mai de preț pentru apărarea dreptei credințe sau a adevărului – propria viață. Modele avem, râvnă ne mai trebuie. Doamne ajută !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button