X

CONTROLUL presei INDEPENDENTE. Ellaal Goldberg SA demarează programul de INVESTIȚII în mass media românească

de null

„Oferta noastră se adresează societăților mass media ce acționează atât pe piața națională, cât și pe cea regională sau locală, și vizează televiziuni, radiouri, respectiv site-uri de internet dedicate informării cetățenilor”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Ellaal Goldberg SA.

Demararea acestui program se face în mod consecutiv anunțului public făcut miercuri în Washington DC de către acționarul nostru principal, Ellaal Goldberg Corporation USA, conform căruia au fost puse la dispoziție primele tranșe de bani, dintr-un total disponibil de 50 de milioane de dolari, cu 20 de milioane de dolari posibile în primul an.

„Proprietarii societăților mass media interesate sunt invitați să ne transmită printr-o scurtă scrisoare de prezentare intenția lor de a se asocia cu Ellaal Goldberg SA. Cererile vor fi analizate de către echipa executivă Ellaal Golberg în condiții de confidențialitate, apoi vor fi transmise, împreună cu alte documente furnizate de potențialii parteneri, spre expertizare membrilor Media Board, care vor susține sau nu oportunitatea investiției”, conform sursei citate.

Documentația inițială poate fi transmisă pe adresa [email protected], unde ce-i interesați pot solicită și informații suplimentare despre condițiile investiției, ce le vor fi puse la dispoziție de către echipa executivă.

NOTĂ OrtodoxINFO
Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

One Comment

  1. e f grav sa cumperi jurnalismul ca pe cartofi la cooperativa. Ar trebui ca statul sa dea legi impotriva monopolului si oligopolului. Asta deja e prostire pe fata, s-au format doar grupuri de jurnalism cu politici de la centre financiare „de investitii”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button