X

Confirmare. Alexa ,,trage cu urechea”

Alexa, asistentul personal virtual al companiei Amazon, are noi probleme.

Sistemul respectiv a înregistrat discuţia purtată de doi soţi din Statele Unite şi a transmis-o unei alte persoane.

S-a întâmplat în Portland, unde Alexa s-a activat în timpul conversaţiei. Câteva ore mai târziu, cei doi au fost sunaţi de o cunoştinţă, care le-a spus că a primit pe telefon înregistrarea discuţiei lor. Oamenii au deconectat sistemul şi i-au sunat pe cei de la Amazon, care şi-au cerut scuze pentru eroare. Nu au reuşit, totuşi, să explice de ce s-a întâmplat acest lucru.

Utilizatorii Alexa au avut probleme şi acum două luni, când mai mulţi oameni s-au plâns că asistentul digital a început să râdă din senin, cu o voce diferită de cea normală.

Categorii
Big brother
cuvinte cheie
NOTĂ OrtodoxINFO

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Un comentariu

  1. Evident, este o eroare de soft.. pe care programatorii se vor stradui sa o indrepte. Astfel de inregistrari nu trebuie sa ajunga la rude ci doar la autoritati..

    Poate asta este si scopul lui Alexa? Sa testeze si sa elimine eventualele probleme de soft pentru versiunile viitoare, mai performante.. (care sa asculte mai performant)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.