X

Confirmare. Alexa ,,trage cu urechea”

Alexa, asistentul personal virtual al companiei Amazon, are noi probleme.

Sistemul respectiv a înregistrat discuţia purtată de doi soţi din Statele Unite şi a transmis-o unei alte persoane.

S-a întâmplat în Portland, unde Alexa s-a activat în timpul conversaţiei. Câteva ore mai târziu, cei doi au fost sunaţi de o cunoştinţă, care le-a spus că a primit pe telefon înregistrarea discuţiei lor. Oamenii au deconectat sistemul şi i-au sunat pe cei de la Amazon, care şi-au cerut scuze pentru eroare. Nu au reuşit, totuşi, să explice de ce s-a întâmplat acest lucru.

Utilizatorii Alexa au avut probleme şi acum două luni, când mai mulţi oameni s-au plâns că asistentul digital a început să râdă din senin, cu o voce diferită de cea normală.

NOTĂ OrtodoxINFO
Categorii
Big brother
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

One Comment

  1. Evident, este o eroare de soft.. pe care programatorii se vor stradui sa o indrepte. Astfel de inregistrari nu trebuie sa ajunga la rude ci doar la autoritati..

    Poate asta este si scopul lui Alexa? Sa testeze si sa elimine eventualele probleme de soft pentru versiunile viitoare, mai performante.. (care sa asculte mai performant)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!