X

Confirmare. Alexa ,,trage cu urechea”

de null

Alexa, asistentul personal virtual al companiei Amazon, are noi probleme.

Sistemul respectiv a înregistrat discuţia purtată de doi soţi din Statele Unite şi a transmis-o unei alte persoane.

S-a întâmplat în Portland, unde Alexa s-a activat în timpul conversaţiei. Câteva ore mai târziu, cei doi au fost sunaţi de o cunoştinţă, care le-a spus că a primit pe telefon înregistrarea discuţiei lor. Oamenii au deconectat sistemul şi i-au sunat pe cei de la Amazon, care şi-au cerut scuze pentru eroare. Nu au reuşit, totuşi, să explice de ce s-a întâmplat acest lucru.

Utilizatorii Alexa au avut probleme şi acum două luni, când mai mulţi oameni s-au plâns că asistentul digital a început să râdă din senin, cu o voce diferită de cea normală.

NOTĂ OrtodoxINFO
Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Big brother
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Un comentariu

  1. Evident, este o eroare de soft.. pe care programatorii se vor stradui sa o indrepte. Astfel de inregistrari nu trebuie sa ajunga la rude ci doar la autoritati..

    Poate asta este si scopul lui Alexa? Sa testeze si sa elimine eventualele probleme de soft pentru versiunile viitoare, mai performante.. (care sa asculte mai performant)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.