X

NEBUNIE fără limite. TEMIȘAN va CÂNTA pentru morți în CIMITIRUL Bellu, sâmbătă, la Noaptea Muzeelor

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Sâmbătă noapte, Capitala va avea parte de un spectacol inedit. „Noaptea muzeelor” aduce, pe lângă bucuria de a vizita instituții culturale gratuit, un spectacol inedit. Aurelian Temișan va cânta pe o scenă amplasată chiar în cimitirul Bellu, însoțit de soția sa, Monica Davidescu, care va prezenta întregul eveniment.

„E într-adevăr o premieră acest lucru. Mă găsiți pe scenă sâmbată seară, pe 19 mai, începând cu ora 22.20, la Noaptea Muzeelor. Am să încerc să nu abordez piese care ar putea avea vreo tentă sau care tear putea duce cu gândul la ceva. Până la urmă este un act artistic, conjunctura în care se întâmplă e puțin înspăimântătoare, dar dacă e să glumim, și ei au nevoie de muzică bună!”, ne-a spus Temișan.

Locul îi aduce multă tristețe Monicăi

Au ales-o fix pe ea, un suflet sensibil care constant își amintește de cei dragi trecuți în neființă. Dar organizatorii de la „Noaptea Muzeelor” au mizat pe șarmul și talentul ei de a relaționa cu publicul.

„Am trac pentru că mă știu emotivă, plâng ușor și e sufi cient să văd o persoană care vine să vadă spectacolul, rememorând amintiri dragi cu o persoană dispărută, al cărui trup se odihnește chiar acolo și știu că sufletul meu se va zbuciuma. Din păcate am fost de prea multe ori în cimitir conducând pe ultimul drum persoane dragi.

Noi, ca artiști, avem datoria de a fi pe scenă. În ziua când a murit tatăl meu, am jucat Take, Ianke și Cadâr și prima replică a fost: „Papa, sunt fericită să te vad”. Nu-mi rețin lacrimile retrăind emoția acelei zile… Când a murit mama lui Aurelian, amândoi am avut premieră oficială la teatru, cu Încurcătură la nivel înalt, când a murit tatăl sau eram tot împreună la filmare, în Polonia. Dacă vom merge acolo unde se odihnesc cei dragi și împărtășim cu familiile lor câteva clipe de bucurie, sigur vom transmite o energie bună către ei, energie pe care o primim infinit înapoi. Facem spectacol pentru ei, pentru amintirea lor, pentru liniștea lor”, ne-a declarat actrița, care a menționat și că o va aduce și pe Dora, fiica lor, puțin, să vădă spectacolul inedit.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. acuma, sa-mi fie cu iertare. Daca pe Temisan nu-l mai cauta nimeni de ani buni sa cante pt vii, a ajuns omul sa cante pt morti. Ce e si mai lugubru in treaba asta cu cimitirele e ca totul se petrece si noaptea. Tare mi-e ca treaba toata e bine gandita. Si le trebuia un om mediatic “apus” ca sa fie in ton, un fel de defunct, ca sa accepte si repede revenirea sa. Un plan sinistru, simbolic, pus la cale de habauci ..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button