X

ONU vrea dezarmarea populatiei pentru implementarea AGENDEI 2030?

barcode prison.jpg
Foto: https://steemit.com/life/@francesleader/united-nations-agenda-2030-explained

Organizația Națiunilor Unite promovează in mod tacit controlul internațional al armelor

Organizația Internațională de Acțiune pentru Armele de Calibru Mic (IANSA) al Organizației Națiunilor Unite își încheie săptămâna globală de acțiune împotriva violenței armelor. Potrivit IANSA, scopul întâlnirii de o săptămână este „să susținem colectiv stoparea comerțului ilicit și a utilizării abuzive a armelor de dimeniuni mici și a armelor ușoare”.

Știm cu toții ce înseamnă cu adevărat: Organizația Națiunilor Unite presupune că au autoritate asupra fiecărei ființe umane de pe Pământ și, ca atare, caută să interzică armele de la sclavii pe care doresc să-i controleze. Desigur, ei nu vor veni imediat și nu spun așa. A fost nevoie de zeci de ani ca liberalii să recunoască ceea ce deja știam: vin sa confiște armele noastre.

Potrivit site-ului Townhall ,  inițiativa de o săptămână a avut loc cu o lună înainte de a treia Conferință de revizuire (RevCon3) privind  Programul de acțiune al ONU pentru prevenirea, combaterea și eradicarea comerțului ilicit cu arme de calibru mic și arme ușoare. 

În 2005, ONU a adoptat și  Instrumentul internațional de urmărire (ITI),  un instrument „obligatoriu politic”, care impune statelor să se asigure că armele sunt marcate corespunzător și că înregistrările sunt păstrate. În plus, acesta oferă un cadru pentru cooperarea în domeniul identificării armelor –  îndeplinind unul dintre angajamentele asumate de guverne în cadrul Programului de acțiune. Îmbunătățirea identificării armelor face parte din Agenda pentru dezvoltare durabilă din 2030.

Bineînțeles, oricine a citit în Agenda 2030 înțelege că nu este altceva decât un  plan pentru înrobirea globală a omenirii  sub bocancii maestrilor corporatiști elitiști. Mike Adams, cu  Natural News,  transpune perfect Agenda 2030. Obiectivul 11 ​​subliniază perfect necesitatea ONU de a elimina armele de la public și de a le pune în mâinile celor care vor conduce masele.

* Pentru cei care nu sunt pe deplin siguri de ceea ce se află în agenda ONU din 2030,  vă rugăm să faceți clic aici  pentru explicația lui Adams exprimată intr-un mod simplu si complet.

Obiectivul 11) Asigurați orașele și așezările umane sigure, rezistente și durabile

Traducere: interziceți toate armele deținute de către cetățeni privați, concentrându-vă armele în mâinile unor guvernatori supuși guvernării care conduc o clasă de muncitori săraci, înrobiți și neînarmați. Incriminarea celor care trăiesc în majoritatea zonelor rurale prin instituirea stilului Hunger Games (Jocurile Foamei), „zone protejate“ despre care guvernul va pretinde că sunt deținute de „popor“, chiar dacă nici unui popor nu i se va permite să trăiască acolo. Să-i forțeze pe toți oamenii să ajungă în orașe pline de densitate, bine controlate, unde sunt supravegheate 24 de ore din 24 și se supun manipulării ușor de către guvern. –Natural News

Grupul IANSA și-a  enumerat obiectivele pe site-ul lor,  declarând că doresc să îndemne guvernele să:

  • Exercitarea de mai mult control asupra muniției – componenta care face pistoalele letale.
  • Realizarea unor angajamente concrete de creștere a participării femeilor la controlul armelor de calibru mic.
  • Oferirea unui sprijin mai mare supraviețuitorilor violențelor armate.
  • Reducerea corupției care facilitează comerțul ilicit cu arme de calibru mic și muniție.
  • Efectuarea sau întărirea legislației pentru dezarmarea violenței domestice.

Ei vor  încercade asemenea, să continue să folosească campania de propagandă anti-arme a mass-media pentru a programa în mințile publicului dezarmarea de bunăvoie pentru a-și accepta sclavia. Campania de propagandă, similară cu cea a tuturor regimurilor totalitare, este declarată ca fiind:

 Implicarea organizațiilor media pentru a asigura controlul armelor și dezarmarea rămân o prioritate în țara dvs. – legând-o cu revocarea RevCon3. – site-ul IANSA

Nu este nimic de înțeles, dar este important să ne amintim că cei de la putere sunt puțini, iar restul sunt mulți. Cei mai mulți ochi care pot fi deschiși  viitorului oribil pe care toți îl vom suferi în mâinile elitiștilor globali  pot fi schimbați dacă vom rămâne împreună și vom declara libertatea noastră ca fiind a noastră și nimeni nu poate să îndepărteze drepturile fundamentale fundamentale ale omului.

Mike Adams a spus cel mai bine atunci când a scris:  „ONU nu planifică nimic mai mult decât o  tiranie guvernamentală globală  care înrobește întreaga omenire în  timp ce numește schema” dezvoltare durabilă „și” egalitate „.”

NOTĂ OrtodoxINFO
Categorii
Noua Ordine Mondială
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!