X

Italia, sătulă de COMENZILE UE și valurile de IMIGRANŢI: „Am PRIMIT și ne-am SUPUS prea mult”

https://www.ilpost.it/wp-content/uploads/2017/09/Salvini-vaccini.jpg

Liderul Lega Nord, Matteo Salvini, a acuzat Uniunea Europeană de amestec în politica internă, după ce Comisia Europeană a comentat politicile italiene de buget și migranți. Comisarul pentru migrație, Dimitris Avramopoulos, a declarat că speră ca politica italiană privind solicitanții de azil nu se va schimba sub noul guvern.

Vicepreședintele Comisiei Europene, Valdis Dombrovskis, a declarat că Italia trebuie să-și respecte în continuare angajamentele față de Uniunea Europeană, inclusiv promisiunile de reducere a datoriei publice mari, indiferent de cine preia conducerea noului guvern de la Roma.

„Din Europa avem cea mai mare ingerință inacceptabilă din partea oficialilor neafiliați”, a spus Salvini.

„Am primit și ne-am supus prea mult.” Acum este momentul pentru dreptate, legalitate, securitate și refuz „.

Liderul Mișcării 5 Stele (M5S), Luigi Di Maio, a declarat că mai mulți eurocrați a atacat viitorul guvern al ligii M5S.

„Avem atacuri continue, astăzi de la unii eurocrați care nu au fost aleși de nimeni și FT vorbește despre noii barbari, dar cum îndrăznești?” a spus Di Maio.

„Cu cât văd mai mult aceste atacuri, cu atât sunt mai motivat, pentru că văd foarte multă frica faţă de o schimbare”.

Avramopoulos a declarat că Italia a meritat să fie lăudată pentru felul în care a abordat criza migranților, subliniind în același timp că este una dintre țări care a primit cel mai mult sprijin de la Bruxelles.

Italia, alături de Grecia, a preluat criza migranților din Marea Mediterană și a fost creditată pentru a salva onoarea Europei pentru eforturile sale de a salva vieți pe mare. Fluxul de migranți din Africa de Nord a scăzut semnificativ după ce guvernul aflat în exercițiu a ajuns la un acord cu Libia pentru a sprijini eforturile depuse de gărzile sale de coastă împotriva traficanților de persoane. Grupurile pentru drepturile omului au criticat acest acord, declarând că aceasta înseamnă că solicitanții de azil sunt trimiși înapoi la abuz și tortură.

Liga, care se află în discuțiicu Mișcarea 5 stele (M5S) privind formarea unui nou guvern la Roma, a cerut adoptarea unei linii mai drastice în ceea ce priveşte migranții în Italia, notează agenţia de presă ANSA.

Categorii
Refugiați
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!