X

Italia, sătulă de COMENZILE UE și valurile de IMIGRANŢI: “Am PRIMIT și ne-am SUPUS prea mult”

de null
https://www.ilpost.it/wp-content/uploads/2017/09/Salvini-vaccini.jpg

Liderul Lega Nord, Matteo Salvini, a acuzat Uniunea Europeană de amestec în politica internă, după ce Comisia Europeană a comentat politicile italiene de buget și migranți. Comisarul pentru migrație, Dimitris Avramopoulos, a declarat că speră ca politica italiană privind solicitanții de azil nu se va schimba sub noul guvern.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Vicepreședintele Comisiei Europene, Valdis Dombrovskis, a declarat că Italia trebuie să-și respecte în continuare angajamentele față de Uniunea Europeană, inclusiv promisiunile de reducere a datoriei publice mari, indiferent de cine preia conducerea noului guvern de la Roma.

“Din Europa avem cea mai mare ingerință inacceptabilă din partea oficialilor neafiliați”, a spus Salvini.

“Am primit și ne-am supus prea mult.” Acum este momentul pentru dreptate, legalitate, securitate și refuz “.

Liderul Mișcării 5 Stele (M5S), Luigi Di Maio, a declarat că mai mulți eurocrați a atacat viitorul guvern al ligii M5S.

“Avem atacuri continue, astăzi de la unii eurocrați care nu au fost aleși de nimeni și FT vorbește despre noii barbari, dar cum îndrăznești?” a spus Di Maio.

“Cu cât văd mai mult aceste atacuri, cu atât sunt mai motivat, pentru că văd foarte multă frica faţă de o schimbare”.

Avramopoulos a declarat că Italia a meritat să fie lăudată pentru felul în care a abordat criza migranților, subliniind în același timp că este una dintre țări care a primit cel mai mult sprijin de la Bruxelles.

Italia, alături de Grecia, a preluat criza migranților din Marea Mediterană și a fost creditată pentru a salva onoarea Europei pentru eforturile sale de a salva vieți pe mare. Fluxul de migranți din Africa de Nord a scăzut semnificativ după ce guvernul aflat în exercițiu a ajuns la un acord cu Libia pentru a sprijini eforturile depuse de gărzile sale de coastă împotriva traficanților de persoane. Grupurile pentru drepturile omului au criticat acest acord, declarând că aceasta înseamnă că solicitanții de azil sunt trimiși înapoi la abuz și tortură.

Liga, care se află în discuțiicu Mișcarea 5 stele (M5S) privind formarea unui nou guvern la Roma, a cerut adoptarea unei linii mai drastice în ceea ce priveşte migranții în Italia, notează agenţia de presă ANSA.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button