X

Povesti de groaza despre “moartea cerebrala” si afacerea trasplantului de organe

de null
Foto: http://www.radiocraiova.ro/un-doctor-chinez-va-efectua-transplantul-unui-cap-uman/#prettyPhoto/0/

Cititorii mai vechi ai blogului saccsiv poate ca isi mai amintesc de aceasta intamplare:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

SUA: Cu arma in mana si-a aparat fiul, aflat in “moarte cerebrala”, de medicii ce doreau sa-l ucida. In timpul interventiei SWAT insa, fiul si-a revenit. Dar pe tata l-au bagat la puscarie …

Intamplare redata la vremea respectiva si de catre cei de la DailyMail:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3371236/George-Pickering-II-standoff-Tomball-Regional-Medical-Center-Houston-brain-dead-son.html

Zilele trecute, unul dintre colaboratorii nostri traducatori a descoperit aceste foarte interesante comentarii postate la articolul de pe DailyMail:

American Dreamer, New York, Statele Unite, cu 2 ani în urmă

 

Nu am opțiunea pe permisul de conducere din același motiv. Am spus familiei că doar atunci când sunt mort pot să vină pentru ce mai rămâne. Am auzit povești de groază. Au încercat să facă asta cumnatei mele în mai. Au spus că este în moarte celebrală și că trebuie deconectată de la aparate, dar am avut un vis în noaptea precedentă, auzindu-i vocea cerând 13 zile pentru a-și reveni. I-am spus asta fratelui meu în ziua următoare și el i-a cerut doctorului să-i acorde 13 zile. S-a trezit din comă după 10 zile și a fost externată în ziua 13.

 

RebelWilson, Superior, Statele Unite, cu 2 ani în urmă

 

Mi-am încurajat familia și prietenii să iasă din registrul de donatori. Am procedat astfel pentru că am citit mai mult articole despre cum donatorul trebuie să aibă o inimă care încă bate. În alte cuvinte, corpul trebuie să fie încă în viață pentru a se putea dona organe. Gândiți-vă la asta. Ești declarat în moarte cerebrală, pus pe o masă de operație, nu îți administrează nici un fel de anestezice și încep să te taie. Dacă o persoană are nevoie de ochii tăi, ți-i iau în timp ce inima încă îți bate. Dacă cineva are nevoie de rinichii tăi, ți-i iau în timp ce inima încă îți bate. (la acest stadiu te conectează la mașini pentru a-ți menține bătaia inimii pentru a preleva mai multe organe) Ultimul organ pe care îl iau e inima în timp ce încă bate.

 

Hoong Wah Looi, Kuantan, Malaezia, cu 2 ani în urmă

 

După 45 de ani lucrând ca medic într-un mare spital am văzut suficiente lucruri pentru a mă convinge că diagnosticul de moarte cerebrală este unul care se autoîmplinește. Putem spune cu adevărat că o persoană a decedat doar dacă biopsii cerebrale multiple, tomografii sau scanări prin rezonanță magnetică arată dovezi fără echivoc de lichefiere … sau în urma încetării totale a circulației sanguine naturale sau artificiale timp de cel puțin 10 minute.

 

Belkor, Dogbutt NJ, Statele Unite, cu 2 ani în urmă

 

Mama mea a fost în comă timp de 6 săptămâni. Doctorii începuseră să discute deconectarea de la aparate. Le-am spus că nu ne cunoașteți pe noi, voința și puterea noastră. I-am citit în fiecare zi, i-am pus muzica preferată (de fiecare dată verificând volumul în căști), i-am spus cum e vremea și ce discută doctorii. Într-o zi și-a deschis ochii și și-a revenit complet.

 

PyroRaptor, Omaha, Statele Unite, cu 2 ani în urmă

 

Am o cunoștință care e medic rezident în Turcia. Mi-a zis că în secția de oncologie unde lucrează, li se spune discret să nu facă eforturi să resusciteze pacienți pentru că menținerea lor în viață costă. Este consternată și refuză să procedeze așa, dar asta duce la întrebarea câte astfel de lucruri se petrec aici și cu cât mai mult se vor petrece odată ce sistemul sanitar este deținut în tot mai mare parte de stat, concentându-se pe reducerea costurilor.

 

LinaLamont, Hollywood, Statele Unite, cu 2 ani în urmă

 

Prietenei mele i s-a spus să-și deconecteze fiul de la aparate și nu avea o armă dar și-a protejat fiul. Personalul spitalului n-o puteau suporta. Dar, precum acest tânăr, fiul ei și-a revenit. Are leziuni cerebrale, dar este în viață, pe picioare și urmează să-și petreacă Craciunul alături de mama lui devotată.

 

Mitchum, Syracuse, Statele Unite, cu 2 ani în urmă

 

Se pare că sistemul sanitar are un fel de cod “secret” ce ordonează pacienților “neviabili” să fie eutanasiați precum câinii. Am asistat la evenimente de moarte indusă la spitale pentru pacienți vârstnici, unii au supraviețuit în urma intervenției celor dragi, unii nu.  Un doctor chiar a spus că familia noastră “va trebui să trăiască cu această decizie” doar pentru că doream să ne ținem persoana dragă în viață și nu în “îngrijire de confort” (expresia pentru eutanasie). Trebuie să fii vigilent atunci când un membru al familiei vârstnic este spitalizat, nu au nici o valoare în acest mandat de “servicii sanitare”.

 

ParrotLover, Jackson, Statele Unite, cu 2 ani în urmă

 

După ce tatăl meu a avut parte de o operație pe creier în urma unei căderi, doctorii au interzis orice proceduri. A fost declarat un risc de sufocare și nu doreau nici măcar să monteze un tub de alimentare. Urmau să-l lase să moară de foame. M-am luptat și m-am luptat până când l-au montat. Acum cântă la pian … are sute de piese memorate și o duce mult mai bine. Este la un centru de recuperare, dar poate să meargă cu asistență și să vorbească la fel ca oricine.

 

bondgirl, Sunrise, Statele Unite, cu 2 ani în urmă

 

Am lucrat în terapie intensivă mulți ani. În opinia mea, echipele de prelevare a organelor pun presiune în cea mai mare măsură pe alți doctori, și în special familiilor să-i deconecteze pe cei dragi de la aparate prematur, după evaluări superficiale de apnee, nu prin perioadele de evaluare pe termen mai lung cu electroencefalograme multiple. Am văzut cazuri identice cu acesta, unde familia rezista iar pacientul își revenea dar prelevatorii se învârteau precum vulturii, încercând să convingă oameni copleșiți de durere să pună capăt pentru că asta le-ar onora copilul. Sunt necruțători. Mi s-a părut atât de ofensator încât am eliminat opțiunea de donație de organe de pe permis. Sunt cu adevărat îngrijorată că dacă aveam un accident, organele mele ar valora mai mult decât viața mea pentru acești oameni, care nu te văd ca o ființă umană ci ca un ansamblu de organe valoroase.

 

Jerseygurl, Plano, Statele Unite, cu 2 ani în urmă

 

Doctorii nu ar trebui să ceară permisiunea unei foste soții dar o fac dintr-un singur motiv: sunt plătiți bine pentru organe și vor face orice e nevoie pentru a le obține. Vărul meu a fost împușcat și era în comă. Doctorii au încercat să-mi convingă mătușa și unchiul să semneze, au luat legătura cu fiecare frate și soră iar apoi au chemat-o pe fosta lui soție. Sunt necruțatori pentru că câștigă mulți bani din asta. Familia a refuzat. Fosta lui soție ce nu l-a văzut de 3 ani a încercat să vină să semneze iar doctorii au chemat paza încercând să evacueze familia. Vărul meu era polițist iar colegii lui l-au înconjurat. A supraviețuit, și-a reluat slujba și a câștigat multe premii.

 

Deal Breaker, Southampton, Bermuda, cu 2 ani în urmă

 

Sunt de-acord că doctorii uneori se grăbesc să deconecteze de la aparate. Cunosc o femeie al cărei fiu a avut un accident și câteva zile mai târziu doctorii au spus că este în ‘moarte cerebrală’ și trebuie deconectat de la aparate. A refuzat. Apoi compania de asigurări a spus că nu va mai acoperi costurile pe baza spuselor medicilor dar ea a zis că le va achita de una singură și din fericire a avut resursele necesare pentru asta. Ca să scurtez povestea, a supraviețuit – merge cu un baston până în ziua de azi și are o anumită paralizie facială și vorbire neclară dar este cât se poate de viu! Oamenii au uneori nevoie de mai multă vreme să se vindece.

 

lfjt, S.A, Statele Unite, cu 2 ani în urmă

 

Socrul meu era conectat la aparate după un anevrism și ni s-a spus că condiția sa nu se va ameliora și că nu-și va recăpăta cunoștința și astfel trebuie să încetăm tratamentul. Două luni mai târziu este în terapie, învățând să meargă și să vorbească din nou, dar e complet conștient de ce se petrece și comunică cu noi. Am fost atât de aproape să renunțăm.ă\

 

Cititi va rugam si:

TRANSPLANTUL – ucidem “donatori” ca sa “salvam” vieti / MOARTEA CEREBRALA nu este MOARTE / Cei aflati in moarte cerebrala plang cand sunt taiati si li se scot organele / De ce sunt anesteziati mortii in timpul prelevarii de organe? / CE LUCRURI TERIFIANTE NI SE ASCUND?

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

 1. Sunt tot mai mulți casapi cu titlu de medic care consideră că unii pacienți sunt mai valoroși pentru societate și buzunarul lor dacă sunt tranșați decât dacă aceștia și-ar continua viața.

  Un astfel de casap, ‘medicul’ Mihai Lucan

  http://adevarul.ro/locale/cluj-napoca/fabuloasa-avere-mihai-lucan-medicul-cercetat-delapidarea-institutului-urologie-cluj-castiga-1-milion-euro-anual-1_5a3d3ab0d7af743f8d9eb5a5/index.html

  http://ortodoxinfo.ro/2017/12/28/reteaua-de-trafic-de-organe-medicului-lucan-cazul-arsinel-cazul-socaciu-si-cei-23-de-copilasi-bagati-mormant/

  Pușcărie, ceva!? Nu… e prea ‘valoros’ pentru… societate.

  https://www.agerpres.ro/justitie/2018/03/09/cab-mihai-lucan-poate-profesa-ca-medic-in-spitalele-de-stat–70008

  Asa că… atenție la accidente… s-ar putea să sfârșiți tranșați.

 2. Sataniști in toată regula!!!,de parcă omul a fost creat de Dumnezeu pentru a fi bancă de organe. Adevărul se află chiar acolo in fața lor,pentru că,corpul RESPINGE organul transplantat, pt că nu îi aparține.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button