X

GRECIA SODOMITĂ: S-a votat legea care permite cuplurilor LGBT să devină tutori pentru copiii orfani

de null

Related image

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Grecia a adoptat, miercuri, o lege care ușurează procedura de adopție și permite cuplurilor de același sex să devină tutorii copiilor orfani, relatează Reuters
Dacă până în acest moment, familiile care voiau sa adopte copii se confruntau cu aproximativ șase ani de proceduri până la adopția propriu-zisă, prin această lege timpul de așteptare s-a redus la 8-12 luni, deși multe cazuri vor avea în continuare nevoie și de aprobarea sălilor de judecată. 

Potrivit datelor statistice, adopțiile în Grecia au scăzut la 216 în 2016 de la 563 în 2012.

Prevederea potrivit căreia de-acum înainte și cuplurile care se află în parteneriate civile pot deveni tutorii copiilor orfani a dus la proteste din partea Bisericii Creștin Ortodoxe, iar o mare parte a parlamentarilor din Partidul Independent s-a opus.

Articolul legislativ a fost adoptat de 161 de deputaţi contra 103, din totalul celor 300 de deputaţi fiind prezenţi în sală 264, pentru un vot nominal cerut de partidul neonazist Zorii Aurii. În fiecare formaţiune, au fost parlamentari care s-au distanţat de poziţia grupului lor, însă la modul global articolul a fost votat de partidul de stânga Syriza, aflat la putere, şi de opoziţia de centru-stânga.

Noua Democraţie, principala formaţiune a opoziţiei, conservatoare, s-a opus acestei reforme, combătută de asemenea de neonazişti şi de partidul suveranist Anel, aliat al guvernului condus de Syriza.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Căderea Greciei în capcana sodomiților a început cu legiferarea parteneriatului civil pentru comunitățile gay. Apoi a fost foarte ușor de a impune căsătoriile gay. Acum s-a obținut și adopția de copii. Ce dovadă mai clară poate fi că activiștii LGBT nu se opresc până nu vor obține legiferarea anormalului din toate punctele de vedere.

Chiar dacă în Grecia la conducere sunt ateii, la noi deja se încearcă același parcurs, când zilele acestea, la propunerea tov. Liviu Dragnea, se fac dezbateri cu ONG-urile sodomite pentru legiferarea parteneriatului civil. Cât despre organizarea referendumului pentru schimbarea definiției familiei din Constituție, se pare că sunt șanse să fie un eșec, asta în cazul în care se va și organiza, căci sunt șanse minime. Și ar trebui să fie o palmă pentru cei care au amestecat o acțiune civică, ce poate include orice etnie, orice religie, cu rugăciunea împreună cu ereticii, lucru neplăcut lui Dumnezeu, care probabil și-a luat mâna de pe această lucrare.

Dacă în 2017 “principalul partid de guvernământ nu vrea să rişte ca referendumul să fie organizat în perioada concediilor de vară, când românii sunt plecaţi în vacanţă, pentru că este nevoie să vină la vot 50% plus unu din alegători.”, iată că în 2018 tocmai acest lucru îl fac, programând un eventual referendum în lunile de vară, pentru a “garanta” prezența scăzută la vot. Și așa vor mulțumi și electoratul conservator, dar și pe stăpânii lor. Prin urmare, indiferent de partidul care e la conducere, că-i PSD, PNL sau altul, să ne fie clar că agenda ocultă se va executa pas cu pas, iar noi nu trebuie să avem simpatii și să ne punem ștampila pentru vreun partid, căci “vom răspunde pentru toate fărădelegile pe care le va face acel partid”, așa cum ne avertiza Sfântul Părinte Justin Pârvu.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. Pentru a valida referendumul pt casatorie este nevoie ca prezenta la vot sa fie de peste 30% nu 50% cum eronat se mentioneaza in comentariu. Chiar si asa sunt sanse destul de mari ca propaganda spalatilor pe creier sa-si atinga scopul si sa-i indeparteze pe multi de urna de vot prin motive de genul: subiectul este controversat, cine o fi in spatele miscarii pro-familie, este un mod mascat de a legitima ecumenismul, doar prostii se ingrijoreaza de asa ceva; la noi nu sunt homosexuali asa ca ne pierdem timpul in discutii sterile, oricum voteaza atatia ce sa mai merg si eu etc etc etc.

    Iar daca nu se va vota va fi mai rau decat daca nu se organiza referendumul.

  2. Aceasta este o încercare, un test. Dacă țara va cădea la acest test, respectiv dacă poporul nu se prezintă la referendumul pentru definirea căsătoriei ca fiind uniunea dinmtre un bărbat și o femeie, așa cum a fost lăsat de Dumnezeu, atunci țara nu mai merită să existe, și nici cei ce sunt împotriva acestui demers firesc. Iar lucrurile se vor întâmpla astfel: drepturi pentru lgbtq, apoi imigranți (din ce in ce mai multi) și islamizare, apoi vor lua copiii (deja se pregatesc cu gradinita obligatorie), secesiune teritorială … sah-mat. Românii adevarați, câți vor mai rămâne, o mână de oameni, se vor retrage iar în munți.

  3. “Încă nu primim ceea ce ne dorim”: un cuplu homosexual da in judecata Biserica Anglicană pentru a o obliga să îi „căsătorească” în biserică.

    Unul dintre „argumentele” contra inițiativei cetățenilor de protejare a familiei și căsătoriei în Constituție este acela că temerea legată de afectarea practicilor religioase prin legalizarea „căsătoriei” între persoane de același sex ar fi neîntemeiată, întrucât nu ar fi vorba decât despre căsătoria civilă.
    Și aceasta este o minciună, ca și multe alte „argumente” similare.
    Un cuplu de activiști homosexuali britanici căsătoriți sub noua lege a guvernului „conservator” Cameron a acționat în instanță Biserica Anglicană pentru a o obliga să îi „căsătorească” în biserică.
    Aceștia au spus că le pare rău, dar trebuie să deschidă procesul, întrucât nu au primit ceea ce își doresc:
    Astfel, opoziția Bisericii Anglicane la legea „căsătoriei” unisex ar cădea sub prevederile Legii Egalității, același act care a dus la închiderea tuturor agențiilor catolice de adopție din Anglia și Țara Galilor, obligate să aleagă între încredințarea de copii cuplurilor de homosexuali și desființarea.
    Este adevărat: în Marea Britanie, anglicanismul joacă rolul de „religie de stat”, în timp ce în România nu există o astfel de prevedere. Suntem însă convinși că după ce în România ar fi legiferate aceste „căsătorii”, activiștii ar găsi un motiv să ne batjocorească bisericile – spre exemplu, acela că Biserica Ortodoxă primește bani de la stat, deci trebuie să respecte legile fără discriminare.

    NAIVITATEA SE PLĂTEȘTE. Căsătorii între persoane de același sex = sfârșitul libertății religioase în România.
    Politicienii și cetățenii români trebuie avertizați asupra acestor aspecte.

    https://www.lifesitenews.com/news/i-am-still-not-getting-what-i-want-gay-couple-suing-church-for-refusing-wed

    1. speram ca sunt chemati la pocainta, ca orice alt pacatos.. si betivii, talharii, ucigasii… toti sunt chemati de Hristos la pocainta, ca sa primeasca Raiul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button