X

Cinci mii de feministe la Marsul Tarfelor – #MeToo din Tel Aviv

de null

„Nu sunt jucăria ta”: 5 mii de feministe au defilat aproape dezbrăcate în Marşul Târfelor din Tel Aviv, în spiritul #MeeToo (#ŞiEu*la fel — mişcarea feministă generată de efectul Harvey Weinstein, acuzat de comportament sexual neadecvat). Demonstranţii de la Marşul Târfelor din Israel au defilat pentru a cere stoparea hărțuirii sexuale și a umilirii publice care are la bază îmbrăcămintea sau comportamentul, precum și pentru un sistem de justiție care să răspundă mai bine nevoilor victimelor unor astfel de hărțuiri.

https://www.rt.com/news/425945-slutwalk-israel-metoo-demonstration/

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
ExterneFeminism
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

3 comentarii

 1. Nu toate feministele sunt târfe. De ce vorbiţi aşa? Nu-i frumos. În imagine sunt doar nişte puştoaice teribiliste, nişte gâşte nealtoite la timp, de când bătaia nu mai e „ruptă din rai”, ci „incorectă politic”. Există şi multă dreptate în devizele cu care defilează ele
  , dar eu, ca părinte, nu aş permite asemenea atitudini. N-au ce căuta pe stradă, dezbrăcate ca nişte dezmăţate.

  1. @Mariana Cristescu

   Evenimentul numit „Marşul târfelor” (SlutWalk) a fost organizat prima oară la Toronto în anul 2011, după ce un poliţist a declarat că „femeile ar trebui să evite să se îmbrace ca nişte târfe pentru a nu mai ajunge victime”, într-un discurs susţinut în faţa unor studenţi.

   Această mişcare de protest s-a răspândit în oraşe din toată lumea, mii de femei participând în haine provocatoare sau obişnuite de zi, pentru a susţine că au dreptul să se îmbrace cum doresc fără a fi ameninţate de agresiuni sexuale.

   (12 iun. 2011) –

   https://www.cancan.ro/mii-de-femei-au-participat-la-marsul-tarfelor-de-la-londra-in-apararea-drepturilor-lor-14889611

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.