X

Alfie Evans: în 4 luni, 21 de vaccinuri conținând in total 57 de antigene și 3125 micrograme de Aluminiu

de null

Alfie Evans, afecțiunile neurodegenerative postvaccinale și mandatul pentru crimă al statului

Status vaccinal: în 4 luni, 21 de vaccinuri conținând in total 57 de antigene și 3125 micrograme de Aluminiu.  Corelație sau cauzalitate?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cazul Alfie Evans a cutremurat o lume întreagă prin cruzimea deciziei prin care autoritățile au hotărât, împotriva voinței părinților, deconectarea de la aparatele medicale a acestui copil ce suferea de o boală terminală și refuzul unor tratamente de paliație oferite umanitar de alt stat.

Este extrem de șocant când statul intră fără scrupule între o mamă și fiul ei, între un tată și fiul lui, aducând mandat de ucidere, folosind forța și autoritatea, aducând argumente ideologice, emise de instituții medicale, instanțe judecătorești sau foruri politice, ignorând morala simplă, evidențele și bunul simț.

Oameni cu minte ascuțită și condei iscusit au surprins puzderie de nuanțe ale aberațiilor, ce frizează absurdul și disperarea, întâlnite în acest caz și mi-ar fi imposibil să scriu ceva nou și cu adevărat relevant. De aceea am preferat să vorbesc despre caz cu cuvintele altora, publicând articole relevante și comentarii emise de oameni inteligenți.

Citind și documentându-mă despre caz am găsit câteva date despre care consider că ar fi potrivite pentru a fi supuse atenției publice, este vorba de posibilele corelații între afecțiunea neurodegenerativă a micuțului Alfie Evans și programul intensiv de vaccinare la care a fost supus el.  Am remarcat faptul că nu au fost probleme la naștere sau imediat după, ci că primele manifestări neurologice au apărut după vaccinarea de la două luni (exotropie oculară) și s-au amplificat pe măsură ce s-au făcut vaccinările de la 4 luni (somnolență, schimbarea stării generale, copilul nu mai zâmbea) și după cele de la 6 luni (oprirea și involuția dezvoltării neuromotorii, la 7 luni – primele convulsii) .

Aceste tipuri de manifestări sunt menționate in prospecte intre reacțiile adverse rare ale vaccinurilor recente. Mulți copii se vaccinează și nu dezvoltă reacții adverse vizibile, dar mulți alții, pe care nu-i știm pentru că nu au fost mediatizați (nici măcar raportați), au reacții adverse foarte serioase și ireversibile.

A fost suspectă și graba bruscă a autorităților pentru a pune punct vieții micuțului Alfie chiar acum, cu 2-3 săptămâni înainte ca sărăcuțul să împlinească 2 ani. Conform unei alte strâmbe legi britanice, un copil vătămat de vaccinuri este admis pentru despăgubiri financiare doar după ce împlinește vârsta de 2 ani. Deci autoritățile medicale britanice in privința uciderii copilului Alfie Evans aveau motivația, mijloacele, justificarea și oportunitatea. Sperăm ca o anchetă să stabilească conexiunea între aceste elemente și dreptatea și adevărul să iasă la lumină.

Astfel am căutat și am găsit o fotografie a carnetului de vaccinare al copilului, pentru a vedea exact despre ce vaccinuri este vorba in acest caz. Apoi am citit prospectele oficiale ale vaccinurilor bifate in acest carnet și am făcut un scurt bilanț al posibilelor probleme vaccinale. alfie evans - carnet de vaccinare - ksiązeczka-alfiegi2

 Scurt bilanț al problemelor vaccinale (toxico-imune) in cazul Alfie Evans:

Aluminiul

La vârsta de două luni Alfie Evans a primit prin vaccinuri, injectabil, 1500 de micrograme de Aluminiu, la 4 luni incă 500 micrograme și la 6 luni incă 1125 micrograme. Astfel însumându-se 3125 micrograme de Aluminiu.

După recomandările autorităților medicale mondiale, doza de Al maximă admisă este de 5 micrograme/ kg corp (fără a depăși un total de 25 de micrograme intr-o zi). Un copil de 2-6 luni are aprox. 6-8 kg, doza de Aluminiu maxim admisă ar fi 30-40 micrograme.

Hiper-poli-vaccinarea     

La vârsta de două luni Alfie a primit 8 vaccinuri conținând 21 de antigene (3 injecții și o suspensie orală) , la 4 luni – 6 vaccinuri conținând 10 antigene (o injecție și o suspensie orală), iar la 6 luni – 7 vaccinuri conținând 26 de antigene (3 injecții).

Deci timp de 4 luni (între 11 iulie și 18 noiembrie 2016), copilul a primit 21 de vaccinuri ce conțineau 57 de antigene (din care 27 de antigene distincte).

Să intrăm in câteva detalii cu ajutorul prospectelor și a carnetului de vaccinare:

Alfie Evans s-a născut la 9.05.2016. Conform carnetului său de vaccinări (din fotografia de mai sus) și citind prospectele oficiale ale vaccinurilor (găsiți linkurile la finalul articolului), Alfie Evans a fost vaccinat astfel:

La două luni, la 11.07.2016 a fost vaccinat cu :

  • INFANRIX-IPV+Hib (injectabil), 5 vaccinuri intr-o seringă, DTPa-IPV+Hib, 9 antigene (difterie, tetanos, 3 antigene din pertusis, 3 tulpini de poliomielită, Haemophilus influenzae tip b) , 500 micrograme de Aluminiu, celule din rinichi de maimuță verde africană (celule Vero) ,
  • PREVENAR (antimeningococic injectabil), 7 antigene de la 7 serotipuri de pneumococ, 500 micrograme de Aluminiu,
  • BEXSERO (injectabil, antimeningococic grup B), 4 antigene de la Neisseria Meningitidis produse pe celule de E.coli, 500 micrograme de Aluminiu
  • ROTARIX (anti rotavirus, buvabil) conține tulpini de virus viu atenuat, crescut pe celule Vero

La 4 luni , la 9.09.2016 a fost vaccinat cu:

  • INFANRIX-IPV+Hib (injectabil), 5 vaccinuri intr-o seringă, DTPa-IPV+Hib, 9 antigene, 500 micrograme de Aluminiu, celule din rinichi de maimuță verde africană (celule Vero) ,
  • ROTARIX (anti rotavirus, buvabil) conține tulpini de virus viu atenuat, crescut pe celule Vero

La 6 luni, la 18.11.2016 a fost vaccinat cu:

  • INFANRIX-IPV+Hib (injectabil), 5 vaccinuri intr-o seringă, DTPa-IPV+Hib, 9 antigene, 500 micrograme de Aluminiu, celule din rinichi de maimuță verde africană (celule Vero) ,
  • PREVENAR 13 (antimeningococic injectabil), 13 antigene de la 7 serotipuri de pneumococ, 125 micrograme de Aluminiu,
  • BEXSERO (injectabil, antimeningococic grup B), 4 antigene de la Neisseria Meningitidis produse pe celule de E.coli, 500 micrograme de Aluminiu.

În concluzie, micuțul Alfie Evans a primit în 4 luni, 21 de vaccinuri conținând in total 57 de antigene și 3125 micrograme de Aluminiu.

Ne întrebăm acum:  între maladia neurodegenerativă a micuțului Alfie și vaccinurile primite de el există doar o corelație întâmplătoare temporală SAU există o relație de cauzalitate?

Probabil nu va mai putea demonstra ”științific” nimeni niciodată cum au stat lucrurile, dar cercetări nepărtinitoare, independente și oneste privind siguranța imuno-toxicologică a vaccinurilor se impun cu siguranță pentru a preveni alte posibile asemenea cazuri pe viitor.

Mircea Pușcașu – președinte al asociației Bucovina Profundă


* Prospectele oficiale ale vaccinurilor implicate in articol:

INFANRIX-IPV+HibPREVENAR, BEXSERO, ROTARIX, PREVENAR 13

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button