X

Scandal pe tema ambasadei din Israel, dar noi nu avem nici ambasador la Tel Aviv

de null
content-image

Președintele Klaus Iohannis a spus joi, 26 aprilie, la Bacău, că nu ştie ca Guvernul să fi facut propunerea de ambasador.  „Nu am văzut aşa ceva, dar nici nu am verificat. O să întreb la colegi dacă există aşa ceva”. Însă, Guvernul a trimis actul cu propunerea de ambasador încă din data de 21 martie.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

”Viorica Dăncilă: Noi nu avem ambasador la Ierusalim.

Victor Ciutacu: Domnul presedinte spunea ca nici nu l-aţi propus.

Viorica Dăncilă: Pe data de 20 martie a fost propus un ambasador pentru Israel.

Victor Ciutacu: Doamna, suntem in 27 aprilie.

Viorica Dăncilă: 27 aprilie. Exista o inregistrare, o sa va pun la dispozitie hartiile, exista o inregistrare ca aceasta hartie a fost inmanata Administratiei Prezidentiale. Deci, noi am procedat corect.

Victor Ciutacu: Banuiesc ca exista un numar de intrare

Viorica Dăncilă: Este un numar de intrare, este un numar de inregistrare.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Ei, statul paralel, ce mai! Acum, vă veți scandaliza voi, fraților, fiindcă am îndrăznit să fac acest haz pe seama a ceva care în mod evident – și noi știm mai bine decât oricine, datorită proorocirilor Sfinților Părinți – că există și este cât se poate de lucrător! Numai că atitudinea PSD, ca să nu menționez nume “ilustre” care n-ar fi putut să-și facă mendrele dacă nu “i”-ar fi ajutat partidul, de a arunca în degringoladă activitatea diplomatică impecabilă a statului român veche de 70 ani în problemele Orientului Mijlociu merită sancționată din plin cel puțin cu toate ironiile posibile și, eu zic că, chiar și cu mai mult decât atât. Păi, cin’ să fie mai în slujba statului paralel? Nu-i așa că asistăm la o întrecere între guvern + parlament și președinție? Mai avem de unde alege?!?

  2. ar fi bine sa avem ambasador intr-o tara creata prin viclenie crima sange si furt de teritorii ( citat din Boby Fisher
    ) si al carei prim ministru declara ca :
    „Rasa noastră este Rasa Stăpânitoare. Suntem Zei divini pe această planetă. Suntem diferiți de celelalte rase inferioare, precum acestea sunt diferite de insecte. De fapt, în comparație cu rasa noastră, celelalte rase sunt excremente umane. Destinul nostru este de a conduce rasele inferioare. Regatul nostru pe pământ va fi condus de liderii noștri cu mână de fier. Masele ne vor linge picioarele și ne vor servi ca sclavi.” – Menachem Begin, prim-ministru al Israelului între 1977-1983 ????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button