X

Micuțul Alfie a demonstrat că SISTEMUL este CRIMINAL. La trei zile de la DECONECTAREA de aparate, acesta continuă să RESPIRE singur. JUDECĂTORUL care a decis EUTANASIEREA, membru al al Grupului LESBIENELOR și HOMOSEXUALILOR din Barou

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Alfie Evans trăiește și după trei zile după ce a fost deconectat de la aparate! Dezvaluire de SENZAȚIE a jurnaliștilor britanici

Părinții lui Alfie Evans, băiețelul care de peste trei zile refuză să moară deși a fost deconectat de la aparatele de susținere a vieții, spun că lucrează împreună cu doctorii de la spitalul Alder Hey ca să-i asigure “demnitatea și confortul de care are nevoie”, scrie Sky.

Înalta Curte de la Londra a decis miercuri târziu, în procedură de urgență, să nu-i permită lui Alfie să meargă la tratament în Italia la clinica cu relații cu Vaticanul, Bambino Gesu, care se oferise să-l îngrijească gratis. Curtea permite, însă, părinților să-l ia pe Alfie acasă, dacă medicii de la Alder Hey sunt de acord.

Reprezentanții spitalului din Liverpool unde este internat micuțul au explicat că Alfie, care s-a născut în mai 2016, se afla într-o stare semi-vegetativă ce duce la o degenerare neurologică. Părinții săi au încercat să prelungească viața copilașului transferându-l la un spital din Roma, cu speranța că între timp se găsește un tratament.

Într-o spectaculoasă schimbare de atitudine, tatăl lui Alfie, Tom Evans, le-a mulțumit medicilor de la Alder Hey pentru eforturile pe care le fac. Personalul spitalului se află sub o puternică presiune mediatică și legală. Tom Evans și Katie James au dat unitatea medicală, în mod repetat în judecată. În fața spitalului zeci de susținători din “Armata lui Alfie” protestează neîncetat și încearcă să-I determine pe medici să-l lase pe micuț să ajungă la tratament în Italia.

Bomba zilei

Cea mai importantă știre a zilei o aduc, însă, jurnaliștii de la churchmilitant care arată că Anthony Hayden, judecătorul care a decis în cazul Alfie Evans, a căruia soartă a sensibilizat o lume întreagă, este membru al Grupului lesbienelor și homosexualilor din Barou (BLAGG) și este coautor al cărții despre relațiile homosexuale și drepturile copiilor.

O postare de pe site-ul BLAGG – o asociație britanică care susține „lesbienele, homosexualii, bisexualii și persoanele transgender la toate nivelurile profesiei de avocat” – îl include pe Hayden drept membru, după cum se vede aici.

În 2012, Hayden a fost co-autor al cărții „Copiii și familiile de sex unic: Un manual juridic”.

În noiembrie 2017, Hayden a decis că o femeie aflată într-o stare de „minimă conștiență” ar trebui lăsată să moară de foame pentru că ar fi „în interesul ei”.

Potrivit The Telegraph, Hayden a primit între anii 2005-2006 peste 300.000 de lire sterline pentru asistență juridică civilă”. În 2016 Hayden a decis ca un copil să fie luat din custodia mamei sale și să fie încredințat tatălui pentru că femeia îi provoca „un prejudiciu emoțional semnificativ”, prin faptul că nu era de acord ca băiatul să se pretindă fată.

Numele complet al judecătorului este Anthony Paul Hayden. La numirea sa la Înalta Curte, i s-a acordat titlul de cavaler.

Alfie Evans suferă de o boală necunoscută, căreia specialiștii nu i-au putut găsi cauza și tratamentul, iar magistratul britanic a susținut opinia medicilor de la Alder Hey, că a-l menține pe micuț în viață ar fi „nedrept și inuman”.

Mai multe despre caz puteți afla aici.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. Nu pot sa nu observ faptul că homosexualii sunt de partea morţii. Deci, dacă nu se pocăiesc cât mai au timp, moartea va fi partea lor.

  2. 1. Cine a organizat invazia islamică?

    Ne spune Barbara Lerner Spectre, activistă evreică, director fondator Paideia – Institutul European de Studii Iudaice din Suedia (2001), organizație finanțată de guvernul suedez și Fundația Wallenberg pentru a promova ideologia evreiască. Ea s-a remarcat printr-o campanie rasială împotriva persoanelor suedeze, în special, și a oamenilor europeni, în general, prin promovarea marxismului cultural și a genocidului demografic. Printr-o organizație numită One Suedia, pe care o conduce, ea promovează multiculturalismul (marxism cultural) împotriva europenilor în propria lor patrie.
    Barbara Lerner Specter este soția Rabinului din Stockholm.

    În 2010, Barbara L.Spectre a acordat un interviu postului israelian IBA-News, interviu difuzat pe scară largă prin intermediul YouTube și alte organizații social-media.
    Barbara L. Spectre: „Europa trebuie să devină multiculturală. Evreii vor conduce această transformare.”

    https://www.youtube.com/watch?v=8ERmOpZrKtw

    2. Cine a creat ISIS?

    https://www.youtube.com/watch?v=TZG4ETur8Jo (tradus)

    3. Cine a creat Planul Kalergi – genocidul popoarelor europene?

    http://andrewcarringtonhitchcock.com/jewish-genocide-of-the-white-race-case-closed/

    http://www.thechristianidentityforum.net/downloads/Jews-Mixing.pdf

    4. Israelul ajută direct islamiștii să invadeze Europa!

    Prin organizația „umanitară” israeliană IsraAID, islamiștii sunt ajutați să invadeze Europa!

    IsraAID a fost înființată în 2001 și cuprinde peste 35 de organizații de ajutor umanitar , mișcări de tineret, mișcări de solidaritate și societăți de prietenie.
    B’nai B’rith International este unul dintre membrii fondatori ai IsraAID și în parteneriat cu IsraAID.
    IsraAID este finanțată în mod privat de donatori individuali israelieni și nord americani, precum și de organizații partenere precum B’nai B’rith.

    https://en.wikipedia.org/wiki/IsraAid

    https://www.youtube.com/watch?v=vpkgbiAuaVA (tradus)

    Așadar, Planul Kalergi este pus în aplicare de: George Soros; Institutul European de Studii Iudaice din Suedia; Uniunea Europeană; Israel; SUA…
    Pentru că Marxismul cultural (multikulti) este opera lui Kalergi si a evreilor din „Scoala marxistă de la Frankfurt”, din anii ’20. Si e continuarea iudeo-marxismului clasic din URSS.

    Contele Kalergi (evreu după tată) a fondat mișcarea Pan-Europeană (1922-Viena) cu banii bancherilor evrei: Rothschild, Max Warburg, Paul Warburg, Bernard Baruch și Baruch Felix. Mișcarea Pan-Europeană s-a transformat în Uniunea Europeană.

    Neamul românesc trebuie să se mobilizeze urgent şi concret pentru a elibera România din lagărul marxist UE. Ieşirea din UE este singura soluţie, altfel vom dispărea ca națiune!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button