X

Gică Hagi: „Suntem niște gâze! Oamenii de sus ÎMPART România cum vor”

http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/186/3941/14125605/1/hagi-mediafax-foto-octav-ganea.jpg?width=934

Gică Hagi, managerul tehnic de la Viitorul, a avut o reacție nervoasă cu privire la situația României și i-a atacat pe cei care conduc țara.

„Toate angajarile se fac pe grade de rudenie, pe prietenii, iar sportul nu face excepţie. Nu se poate aşa ceva! Când de la punctul A la punctul Z nu faci bine şi nu este un parcurs sănătos, nu ai cum să faci sportivi care să lupte cu adevărat şi eficient pentru tine, pentru ţară. Aici este cea mai mare problemă. Cine ne conduce nu are noţiunea de mândrie naţională şi a construi oameni care să ducă acest brand de ţară.

Noi ceilalţi suntem nişte gâze. Oamenii de acolo, de sus, ne privesc ca pe nişte gâze. În rest, ei îşi fac ei jocurile lor. Îşi împart România cum doresc, iar noi nu mai contăm. Cel puţin pe sport suntem dezastru. Rar se face câte ceva. Vine cineva şi strigă faptul că sunt prea mulţi bani şi aşa mai departe. Statul finanţează politic, doar pe-ai lor”, a declarat Gică Hagi potrivit wall-street.ro.

Categorii
Sport
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

2 comentarii

 1. 1) Pentru Burleanu a votat masoneria si fomistii. Statul paralel (structurile masonica care l-au sustinut si pe Basescu, Kovesi, Johanis, …) prin care Burleanu a acaparat FRF s-au dovedit mai piuternice decat 90% din romani, care au votat pt Lupescu pe internet (sondaj).
  2) Hagi nu are dreptate: beneficiile materiale acumulte prin vanzarea jucatorilor „generatiei de aur” in anii 90, au ajuns in buzunarele fratoilor Becali si ale fotbalistilor, care au ales „ce este mai bun pt ei si pt familiile lor”.
  Intr-o societate democratica „fomistii” si „descultii”au drept de vot (in toata lmea afiliata la FIFA). Faptul ca isi vand votul pt cateva mingii de fotbal si pt cateva mese ln restaurante din Turcia, arata cu degetul si spre Mircea Sandu, care a folosit banii federatiei pt propria prosperitate ( !!! 1 milion !!! de euro renta viagera). Cu un sper din banii asta Burleanu i-a cumparat pe desculti.
  3) Hagi e unul din milinarii ipocriti ai Romaniei ( la standarte Tiriac): cu avere de 20 milioane de euro, vrea ca din bani publici sa i se construiasca stadion, pe care sa-l foloseasca gratuit, iar milioanele sa le bage in buzunar. Acum 15 ani Tiriac voia sa construasca sute de sali de sport din bani publici. Ilie Nastase a primit cateva hectare in Bucuresti ca sa faca soala de tenis pt copii. A inchiriat terenuriule pt milionari sa faca el profit.
  4) SOLUTIA ESTE UNA SINGURA: Guvernul SA TAIE 90% DIN BANII PUBLICI CARE AJUNG LA FRF !
  PT CA BANII CELOR 90% AJUNG LA FRF !
  Cei care il sustin pe burleanu sa o faca pe banii lor nu pe bani publici !
  Pt ca omul de rand e interesat de rezultatele nationalei si a cluburilor ligii I, nu de mini fotbal su de fotbalul feminin…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!