X

Modernism: EXORCIZAREA prin TELEFON, ultima NĂSCOCIRE a rătăciților romano-catolici

de null
https://cdn.idevice.ro/wp-content/uploads/2018/04/exorcizare-telefon-preoti.jpg

Aproximativ 200 de exorciști aspiranți s-au întâlnit luni la Roma pentru un curs de o săptămână despre cum să scapi de demoni – inclusiv prin telefon, dacă este necesar – pe fondul cererii crescute printre credincioșii romano-catolici, relatează reuters.com.

Participanții, mulți dintre ei preoți, vor asista la diverse prelegeri incluzând vrăjitoriile din Africa, cum să faci diferența dintre posedări demonice și boli mintale și un ghid pas cu pas despre cum să alungi demonii.

Cardinalul Ernest Simoni din Albania a manifestat un interes puternic în prima parte a cursului, vorbind despre telefoanele mobile și utilitatea lor în exorcism.

”Ei mă sună și vorbim și așa se rezolvă”, spune Simoni, în vârstă de 89 de ani, pentru Reuters, explicând cum citește rugăciunile de exorcizare în latină la telefon, așa cum ar fi făcut și dacă ar fi performat ritualul în persoană.

Deși nu sunt disponibile cifre concrete, oficialii bisericii catolice spun că numarul de posedări demonice este în creștere.

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Înșelări
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.