X

Pe 23 aprilie vine Planeta X, Răpirea și ascensiunea antihristului

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Planeta X, Răpire și ascensiunea antihristului: vin pe 23 aprilie ‘fără îndoială’

Sfârșitul lumii e aproape, și nu din cauza unui al treilea război mondial iminent.  Mai degrabă “planeta morții” Nibiru și o aliniere planetară neobișnuită anunță sfârșitul zilelor, potrivit alarmiștilor.

Ei sunt convinși că lumea se va sfârși pe 23 aprilie. Este a nu știu câta oară când se spune că Nibiru e pe cale să cauzeze anihilarea Pământului – dar nu lasă acest fapt să le stea în cale.

“Până la începutul lunii aprilie 2018, dispariția Bisericii (toți adevărații creștini din întreaga lume altfel cunoscută ca Răpirea) va avea loc”, a scris prevestitorul sfârșitului lumii în serie David Meade într-un articol la începutul anului. “Ascensiunea antihristului, apariția Planetei X și al treilea razboi mondial vor urma în scurt timp.”

“Șapte ani de suferințe vor urma. Este fără urmă de îndoială.”, a adăugat.

 

https://twitter.com/RT_com/status/980342750984863744

 

Evaziva Nibiru – ce și unde este?

Nibiru, sau Planeta X, este o presupusă planetă la marginea sistemului solar anticipată să ‘apară’ pe cer pe 23 aprilie. Se crede că Nibiru a interferat cu orbitele altor planete, datorită statutului ei rebel. Există teama că Nibiru are abilitatea să cauzeze haos din nou, în orice moment. Presupusele puteri ale Nibiru ar putea grav afecta câmpul magnetic al pământului cauzând schimbări climatice catastrofale. Se crede că Planeta X este vinovată de unele din schimbările meteorologice neobișnuite din ultimele două decenii, în loc de schimbările climatice.

Deci ce este ‘Răpirea’?

Potrivit ultimei previziuni, pe 23 aprilie soarele, luna și Jupiter se vor alinia cu constelația Fecioarei. Asta va declanșa începutul Răpirii, un eveniment ce nu este menționat în Biblie dar la care unii creștini evangheliști fundamentaliști fac referire ca una din două etape a celei de-a doua veniri a lui Iisus. Prima etapă implică ‘Răpirea’ bruscă, în care credincioșii mântuiți vor dispărea de pe Pământ și vor fi aduși în Rai. Asta ar cauza apoi șapte ani de suferințe și apariția antihristului înainte de cea de-a doua etapă în care Iisus se întoarce pe pământ.

Deși alinierea Fecioarei are loc la fiecare 12 ani, asta încă nu a adus sfârșitul speciei noastre.

 

https://twitter.com/RT_com/status/984420117969715200

 

Poate nu-ți anulezi planurile

Nibiru are oarecum o reputație de absențe și nu și-a făcut apariția precum s-a prezis în trecut. S-a anunțat că va apărea în 2003 și în 2012, dar – spoiler – nu a făcut-o niciodată.

NASA a afirmat din nou și din nou că Nibiru nu există. “Nibiru și alte povești despre planete rebele sunt o farsă de Internet”,  a comunicat agenția spațială. “Evident nu există.”

“Nu există o asemenea planetă, nu a existat niciodată și putem presupune că nu va exista vreodată – dar continuă să fie menționată”, a insistat astronomul NASA David Morrison în noiembrie. “Îmi cereți o explicație logică pentru o idee complet ilogică.”

Deocamdată istoricul de previziuni ale lui Meade nu inspiră chiar încredere. A avertizat că lumea se sfârșește pe 23 septembrie 2017 și a publicat un video susținând același lucru pe site-ul său. Teoria în spatele supozițiilor sale sunt detaliate în cartea sa, Planet X – the 2017 arrival.

 

 

Și-a clarificat mai târziu previziunea spunând pentru Washington Post, “Lumea nu se va sfârși, dar lumea pe care o cunoaștem se sfârșește. O mare parte a lumii nu va rămâne la fel la începutul lui octombrie.”

Octombrie a venit și a trecut fără apocalipsă. Meade a spus atunci că va avea loc în noiembrie – ce a venit și a trecut fără apocalipsă de asemenea.

Numărul mare de previziunui despre sfârșitul lumii ce nu s-au împlini,t sugerează că n-ai nevoie să mergi în buncărul subteran încă. Totuși, dacă consideri acea opțiune și ai suficienți bani, Lituania urmează să vândă un vechi buncăr nazist în Neringa.

Citește mai mult: Ai cumpăra un buncăr de război nazist original? (VIDEO)

 

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Despre “profetia” cu 23 septembrie 2017 s-a scris pe acest portal:

FALSA PROFEȚIE apocaliptică ce „bântuie” lumea: 23 septembrie 2017 – SFÂRȘITUL LUMII

Articol preluat si de DCNews:

SFÂRȘITUL LUMII, 23 septembrie 2017. Ortodocșii remarcă un lucru surprinzător

Despre Nibiru, cititi va rugam si:

EVREU specialist in NIBURU vede in DESCOPERIREA NASA a celor 7 planete Trappist-1, ELEMENTUL OBLIGATORIU care-l precede pe MESIA

Referitor la “rapire”, de curand s-a lansat si un film cu Nicholas Cage:

Video: LEFT BEHIND – un film despre RAPIRE si SFARSITUL LUMII, cu Nicolas Cage. NU VA LASATI PACALITI

Altfel spus, se vorbeste din ce in ce mai des si mai tare despre sfarsitul lumii si antihrist, atat pe tot soiul de site-uri cu extraterestri si intraterestrii, cat si in cea mai mare parte a mass-media. Dar se vorbeste prost. Credem ca din doua motive:

  1. Cele “profetite” oricum nu se implinesc, ca atare, o parte a norodului va zice “iata, vorbele despre antihrist sunt simple povesti”. Dupa care, aceasta parte a gloatei, se pune pe sforait si viseaza roz despre bratari cool la festivaluri.
  2. Exista insa si oameni care simt ca ceva nu-i in regula cu lumea asta si cauta sa se informeze. Doar ca dracul e batran si a invatat multe, asa ca se straduie sa nu-i lase de capul lor, oferindu-le “informatie de calitate” din baltoacele new age sau protestante sau dintr-un cocktail format din ambele. Si iata cum, cea mai mare parte a acestor oameni, nu mai ajung sa bea din izvoarele curate ale Ortodoxiei, ci se adapa din apa verde a ratacirilor. Cum de nu simt totusi ca apa aia pute? Asta e o alta poveste, despre care poate ca vom scrie intr-un viitor articol. Asadar, “afla” astfel nefericitii despre Nibiru si rapiri, iar chiar daca “profetiile” din zona asta nu se implinesc, ei tot tin cu dintii de noile “informatii”, dupa care, satisfacuti ca stiu mai multe decat legumele din prima categorie, continua indarjiti “informarea” pe acelasi filon pana ajung sa se afunde cu totul in dracisme. Iar cand va veni cu adevarat si antihristul, vor fi deja perfect nauci.

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Tot felul de zvonaci/raspandandaci ca sa nu le zicem nebuni, ce visează noaptea ei borbolosesc ziua
    Despre sfârșit nu știe nimeni ceasul și ora, decât Dumnezeu, însă vedem semnele cu lux de amănunte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button