X

Refugiatii musulmani TERORIZEAZA enoriasii unei Biserici Ortodoxe din Cipru

de null

Photo Credit: By ChristosV [CC BY-SA 3.0], from Wiki
Foto: de ChristosV [CC BY-SA 3.0], de pe Wiki
Migranții musulmani terorizeaza comunitatea creștină din Cipru

Autor: Steve Warren, 9 aprilie 2018

Un grup de aproximativ 20 de imigranți musulmani au atacat membrii bisericii Faneromeni, o comunitate creștină, în noaptea de miercuri din Săptămâna Patimilor, în Nicosia, capitala Ciprului, potrivit SigmaLive.

Membrii congregației s-au aflat în interiorul clădirii, când musulmanii au sosit în curtea bisericii. Au început să țipe, să bată și să blesteme, în timp ce membrii bisericii ieșeau din clădire în curte.

Potrivit rapoartelor mass-media, un musulman a amenințat mai mulți creștini cu un topor, urmărindu-i. Un alt bărbat, care purta un schelet, a amenințat, de asemenea, mai mulți membri ai bisericii.

Toți migranții au părăsit scena înainte ca poliția locală să sosească.

Unii membri ai mass-media s-au întrebat dacă această acțiune a fost rezultatul apropierii Paștelui Ortodox, care a fost sărbătorit duminica următoare de creștinii ortodocși.

Cu toate acestea, membrii bisericii spun că incidente de felul acesta au avut loc zilnic.

Biserica Faneromeni este una dintre cele mai mari biserici din capitala Ciprului și a fost construită în 1872, potrivit site-ului Visit Cyprus.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
ExterneRefugiați
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.