X

IMPRESIONANT: Vinerea Mare în insula Santorini. Făclii pentru prohodirea Domnului

Greek Orthodox Good Friday Santorini

Gepostet von Greek Gateway am Freitag, 6. April 2018

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Postul Sfintelor Paști
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

2 comentarii

  1. Ce frumoss!
    Poate anul ăsta va rămâne evidențiat ca fiind ultimul Paște în care vor mai apărea cântări bisericești, duhovnicești, afișată Sf.Cruce, etc… iar cei care cântau sau aproape strigau…să reprezinte ultima zvâcnire înainte de a se li se stinge făcliile dpdv fizic, dar și dpdv sufletesc și duhovnicesc, odată cu înăsprirea regulilor, îndobitocirea și transformarea oamenilor, dispărând pe rând…pacea dintre oameni și credința, din pricina înmulțirii fărădelegilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.