X

Mesajul lui Florian Coldea catre tradatori: SFARSITUL LOR E TRAGIC

Asadar, spune Florian Coldea:

 

„Cred că e momentul potrivit să reamintesc un celebru personaj biblic, care în urma cu circa 2000 de ani a trădat pentru 30 de arginţi. Ce dacă ulterior l-au apucat remuşcările? Lucrurile nu s-au putut repara şi răul făcut nu a putut fi reparat. Evident, ca orice trădător, destinul lui a sfârşit tragic. Din această perspectivă, constat cu îngrijorare faptul că unii, în mod vizibil, practică, astăzi, acelaşi lucru cu interesele statului român. O fac la vedere, extrem de vocal şi fără pic de ruşine. Ba mai mult, chiar par să îşi facă un titlu de glorie din asta, afectând instituţii fundamentale şi capacităţi democratice de apărare şi protecţie a statului român. Poate ar fi bine cu toţii să reflectăm la acest episod biblic şi la altfel de personaje”

 

Oare cum defineste acest personaj “securitatea nationala a Romaniei”?

Cititi va rugam si:

Celebrul motto al SRI ”Patria a priori” este un non sens, o formula de un tembelism hilar, o deviza imbecila

 

Categorii
Anti-românism
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

3 comentarii

  1. Coldea, bati cimpii. Trădătorul striga in gura mare Trădare, Hotul striga în gura mare Hoții. Amenințare, minciuna, șantaj, distrugere, Coldea trezeste-te, faci de rușine haina militară. Spune adevărul .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!