X

Liviu Plesoianu: “până în 2030, milioane de nanoboți vor fi introduși în corpurile noastre pentru a ne conecta creierul la Internet” / Cum au reactionat “Adevarul” si “HotNews”

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Liviu Pleșoianu, deputat PSD, a lansat un atac virulent la adresa unor jurnaliști de la două mari site-uri de știri din România.

“Să râdem cu poftă de ADEVĂRUL.ro și HOTNEWS.ro! Nici PROPAGANDA nu mai e ce-a fost odată… Pentru că treaba cu „Pleșoianu e omul rușilor” nu prea funcționează, ordinul de zi pe unitate este acela de a mai adăuga un element propagandistic de maximă… complexitate: „Pleșoianu spune lucruri… ciudate”. …Problema propagandei Noii Securități nu ține însă de tema aleasă, ci de incomensurabila prostie a executanților ei. Voi reda în continuare cel mai proaspăt exemplu de prostie marca Adevărul.ro și Hotnews.ro:

Acum câteva zile, am scris despre proiectele pe care le derulează Facebook și Google, proiecte despre care marea majoritate a utilizatorilor nu cunosc nimic sau aproape nimic. Am relatat, printre altele, despre cum Google investește masiv în dezvoltarea Inteligenței Artificiale, cu scopul declarat ca, până în 2030, milioane de nanoboți (sau nanoroboți) să fie introduși în corpurile noastre pentru a ne conecta creierul la Internet, pentru a ne conecta neocortexul la… Cloud.

„…Șoc! Șoc! Pleșoianu e nebun! Vorbește despre nanoroboți, despre cyborgi!”, s-au grăbit să propage propagandiștii cei prostuți. Doar că respectivii propagandiști sunt într-atât de stupizi încât au uitat să întreprindă o acțiune elementară – să caute chiar pe Adevărul.ro și pe Hotnews.ro articole EXACT pe această temă… :)))

Cu alte cuvinte, pentru a duce la îndeplinire noul ordin de zi pe unitate („Pleșoianu spune lucruri ciudate”), propagandiștii „low quality” s-au grăbit să scrie știri ironice despre cum crede Pleșoianu că vrea Google să ne facă cyborgi. Atât de bine sunt însă pregătiți profesional încât nu le-a dat prin… #NEOCORTEX să verifice dacă nu cumva chiar pe site-urile lor „high quality” (O, DA!) sunt multe articole care tratează EXACT aceste subiecte.

https://www.facebook.com/liviuplesoianu.oficial/photos/a.1456823171201424.1073741828.1413816785502063/1980933698790366/?type=3

…Cum facem propagadiști precari? #SeCautăPropagandiștiNEPROȘTI #NeocortexulEsteBun #NuVăTemețiSăVăFolosițiNEOCORTEXUL

P.S. Sigur, #PROSTIA nemărginită a… jurnaliștilor (O, Doamne!) de la Adevărul.ro și Hotnews.ro ar fi nimic fără distribuirea masivă pe Facebook a gogomăniilor de către alți… #GOGOMANI. În acest sens, Adevărul.ro și Hotnews.ro nu sunt entități solitare în propria #PROSTIE. Au parte de mult sprijin, în special din partea unor puțintei cu aere de mari savanți care au impresia că dacă își spun „Head of…”, dacă își înșiră pe Facebook sau LinkedIn tot felul de titluri pompoase (și obligatoriu în engleză, că româna le pute), asta înseamnă automat că le și funcționează performant… #NEOCORTEXUL.

P.P.S. Mesaj către cei din Noua Securitate care își trimit sclavii să propage ideea că spun eu lucruri ciudate: tocmai ați greșit fundamental, ați intrat pe un teritoriu pe care îl cunosc al naibii de bine. Dacă vreți să vă faceți de râs definitiv, continuați. Eu voi fi foarte fericit să vă ajut”, a scris Pleşoianu pe Facebook.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. Lupta devine interesanta daca apar si politicieni ce nu stau aplecati;se stie dintotdeauna ca satan lucreaza cel mai eficient prin politicieni deoarece aici nu are impotrivire;este extraordinar daca exista politicieni ce vad aceste lucruri si iau atitudine contra curentului,contra mizeriei ce a inceput sa se accentueze dinspre politic;satan a intrat in fierbinteala de sfarsit si a inceput sa lucreze asiduu,dovada find toate legile nefaste ce au fost/urmeaza sa fie date impotriva moralitatii,a bunului simt,a libertatii,a familiei s.a.

  2. Eu cred in cuvintele: “Gura pacatosului adevar graieste”. Adica Plesoianu stiind acest adevar, tocmai la devoalat fara sa se gandesca la consecintele raspandirii lui, implinindu-se astfel cuvantul Scripturii care zice: “Cele ce se vor spune in soapta(taina) se vor striga (apoi) de pe acoperisuri”, pentru ca Dumnezeu nu vrea ca oamenii sa fie luati pe nepregatite de astfel de planuri satanice. Iar acum altii incearca sa acopere stirea prin crearea unei imagini nefavorabile sus numitului Plesoianu. Porumbelul a iesit si este foarte greu ca cineva sa-l mai prinda si sa-l ascunda. Acesta este adevarul, ca se lucreaza la nanoroboti. Despre acest lucru a vorbit si Parintele Elpidie din Cipru cand ne-a avertizat sa nu acceptam vaccinurile. Adevarul rasufla pe ici pe colo, caci nu se poate opune omul care-l stie ca sa-l spuna. Deci daca Plesoianu si Parintele Elpidie vorbesc despre acelasi lucru, fiind doua persoane care nu au legatura una cu alta, atunci este clar ca acesta este un adevar. Asa ca trebuie sa fim atenti la orice vaccin sau la oricare alte metode de introducere in corp a acestor elemente de supraveghere electronica a fiintelor. Acestea ni se pregatesc, din pacate, dar nu suntem lasati fara de cunostinta in aceasta directie satanica, caci, dupa cum vedem, Dumnezeu ne da de stire prin Parintele Elpidie si Plesoianu. Sa stam treji ca sa nu fim luati prin surprindere!
    Doamne ajuta !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button