X

Liviu Plesoianu: “până în 2030, milioane de nanoboți vor fi introduși în corpurile noastre pentru a ne conecta creierul la Internet” / Cum au reactionat “Adevarul” si “HotNews”

Liviu Pleșoianu, deputat PSD, a lansat un atac virulent la adresa unor jurnaliști de la două mari site-uri de știri din România.

„Să râdem cu poftă de ADEVĂRUL.ro și HOTNEWS.ro! Nici PROPAGANDA nu mai e ce-a fost odată… Pentru că treaba cu „Pleșoianu e omul rușilor” nu prea funcționează, ordinul de zi pe unitate este acela de a mai adăuga un element propagandistic de maximă… complexitate: „Pleșoianu spune lucruri… ciudate”. …Problema propagandei Noii Securități nu ține însă de tema aleasă, ci de incomensurabila prostie a executanților ei. Voi reda în continuare cel mai proaspăt exemplu de prostie marca Adevărul.ro și Hotnews.ro:

Acum câteva zile, am scris despre proiectele pe care le derulează Facebook și Google, proiecte despre care marea majoritate a utilizatorilor nu cunosc nimic sau aproape nimic. Am relatat, printre altele, despre cum Google investește masiv în dezvoltarea Inteligenței Artificiale, cu scopul declarat ca, până în 2030, milioane de nanoboți (sau nanoroboți) să fie introduși în corpurile noastre pentru a ne conecta creierul la Internet, pentru a ne conecta neocortexul la… Cloud.

„…Șoc! Șoc! Pleșoianu e nebun! Vorbește despre nanoroboți, despre cyborgi!”, s-au grăbit să propage propagandiștii cei prostuți. Doar că respectivii propagandiști sunt într-atât de stupizi încât au uitat să întreprindă o acțiune elementară – să caute chiar pe Adevărul.ro și pe Hotnews.ro articole EXACT pe această temă… :)))

Cu alte cuvinte, pentru a duce la îndeplinire noul ordin de zi pe unitate („Pleșoianu spune lucruri ciudate”), propagandiștii „low quality” s-au grăbit să scrie știri ironice despre cum crede Pleșoianu că vrea Google să ne facă cyborgi. Atât de bine sunt însă pregătiți profesional încât nu le-a dat prin… #NEOCORTEX să verifice dacă nu cumva chiar pe site-urile lor „high quality” (O, DA!) sunt multe articole care tratează EXACT aceste subiecte.

Să râdem cu poftă de ADEVĂRUL.ro și HOTNEWS.ro! Nici PROPAGANDA nu mai e ce-a fost odată…Pentru că treaba cu…

Gepostet von Liviu Plesoianu am Samstag, 31. März 2018

…Cum facem propagadiști precari? #SeCautăPropagandiștiNEPROȘTI #NeocortexulEsteBun #NuVăTemețiSăVăFolosițiNEOCORTEXUL

P.S. Sigur, #PROSTIA nemărginită a… jurnaliștilor (O, Doamne!) de la Adevărul.ro și Hotnews.ro ar fi nimic fără distribuirea masivă pe Facebook a gogomăniilor de către alți… #GOGOMANI. În acest sens, Adevărul.ro și Hotnews.ro nu sunt entități solitare în propria #PROSTIE. Au parte de mult sprijin, în special din partea unor puțintei cu aere de mari savanți care au impresia că dacă își spun „Head of…”, dacă își înșiră pe Facebook sau LinkedIn tot felul de titluri pompoase (și obligatoriu în engleză, că româna le pute), asta înseamnă automat că le și funcționează performant… #NEOCORTEXUL.

P.P.S. Mesaj către cei din Noua Securitate care își trimit sclavii să propage ideea că spun eu lucruri ciudate: tocmai ați greșit fundamental, ați intrat pe un teritoriu pe care îl cunosc al naibii de bine. Dacă vreți să vă faceți de râs definitiv, continuați. Eu voi fi foarte fericit să vă ajut”, a scris Pleşoianu pe Facebook.

Categorii
Cipuri
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

5 comentarii

  1. Lupta devine interesanta daca apar si politicieni ce nu stau aplecati;se stie dintotdeauna ca satan lucreaza cel mai eficient prin politicieni deoarece aici nu are impotrivire;este extraordinar daca exista politicieni ce vad aceste lucruri si iau atitudine contra curentului,contra mizeriei ce a inceput sa se accentueze dinspre politic;satan a intrat in fierbinteala de sfarsit si a inceput sa lucreze asiduu,dovada find toate legile nefaste ce au fost/urmeaza sa fie date impotriva moralitatii,a bunului simt,a libertatii,a familiei s.a.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!