X

Suedia se CONFRUNTĂ cu cel mai MARE număr de crime şi violuri

Numărul de crime și violuri din Suedia este în creștere, conform unui studiu dat publicităţii. Raportul a fost publicat astăzi de Organizația pentru Crime Brå unde s-au raportat aproximativ 1,51 milioane de infracțiuni pe o perioadă de 15 ani.

Aceasta este o creștere de 4,710 în comparație cu 2016. Mai multe categorii de infracțiuni au arătat o creștere îngrijorătoare: au fost 7.370 violuri în 2017 o creștere de 10 la sută față de 2016. Numărul de crime a fost cel mai mare din 2002, de când Brå a început măsurarea statisticii criminalității.

În 2017, au existat 113 cazuri de crimă, o creștere cu 7 cazuri față de 2016, când au fost raportate 106 de cazuri. Potrivit Brå, numărul de crime a variat între 68 și 113 de cazuri pe an din 2002. Până în 2014, acest număr s-a caracterizat printr-o tendință descendentă.

„În ultimii trei ani (2015-2017), numărul cazurilor de violență fatală a fost mai mare decât în ​​anii precedenți; tendința descendentă anterioară a fost inversată „, scrie agenția citată de Voiceofeurope. Armele de foc au fost folosite în mai mult de o treime (35%) din crimele raportate. Numărul de crime cu arme de foc a crescut de la 30 la 40. Majoritatea violențelor (aproximativ 75%), au avut loc în zonele metropolitane din Stockholm, Vest și Sud. În oraș crima violentă s-a dublat (de la 26 la 50 de cazuri).

Categorii
Refugiați
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

7 comentarii

    1. Eu sunt din franța și pot să spun că imigranți fac lucrurile rele. Franța e aglomerat de imigranți și propun eu să luptăți împotriva criminalității accea
      Eu sint foarte obosit de imigranți pentru că ne costa o grămadă de bani

      1. Hugues , privește un pic în istoria Franței să vezi ce atrocități a comis în colonii și o să-ți dai seama de ce se întâmplă azi la ei , încă au taxe impuse coloniilor , 14 țări africane și prioritate la resursele lor .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!