X

Suedia se CONFRUNTĂ cu cel mai MARE număr de crime şi violuri

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Numărul de crime și violuri din Suedia este în creștere, conform unui studiu dat publicităţii. Raportul a fost publicat astăzi de Organizația pentru Crime Brå unde s-au raportat aproximativ 1,51 milioane de infracțiuni pe o perioadă de 15 ani.

Aceasta este o creștere de 4,710 în comparație cu 2016. Mai multe categorii de infracțiuni au arătat o creștere îngrijorătoare: au fost 7.370 violuri în 2017 o creștere de 10 la sută față de 2016. Numărul de crime a fost cel mai mare din 2002, de când Brå a început măsurarea statisticii criminalității.

În 2017, au existat 113 cazuri de crimă, o creștere cu 7 cazuri față de 2016, când au fost raportate 106 de cazuri. Potrivit Brå, numărul de crime a variat între 68 și 113 de cazuri pe an din 2002. Până în 2014, acest număr s-a caracterizat printr-o tendință descendentă.

“În ultimii trei ani (2015-2017), numărul cazurilor de violență fatală a fost mai mare decât în ​​anii precedenți; tendința descendentă anterioară a fost inversată “, scrie agenția citată de Voiceofeurope. Armele de foc au fost folosite în mai mult de o treime (35%) din crimele raportate. Numărul de crime cu arme de foc a crescut de la 30 la 40. Majoritatea violențelor (aproximativ 75%), au avut loc în zonele metropolitane din Stockholm, Vest și Sud. În oraș crima violentă s-a dublat (de la 26 la 50 de cazuri).

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

7 comentarii

    1. Eu sunt din franța și pot să spun că imigranți fac lucrurile rele. Franța e aglomerat de imigranți și propun eu să luptăți împotriva criminalității accea
      Eu sint foarte obosit de imigranți pentru că ne costa o grămadă de bani

      1. Hugues , privește un pic în istoria Franței să vezi ce atrocități a comis în colonii și o să-ți dai seama de ce se întâmplă azi la ei , încă au taxe impuse coloniilor , 14 țări africane și prioritate la resursele lor .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button