X

Dragnea vrea legiferarea parteneriatului civil pentru homosexuali

de null

Image result for dragnea holocaust

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a anunțat că vrea să analizeze ”oportunitatea legiferării unui tip de parteneriat civil”, pentru că ”nu putem să nu analizăm și situația unei minorități din România”, ”e o minoritate pe care nu ne putem face ca nu o vedem sau ca nu exista”.
Liviu Dragnea a spus la finalul Biroului Permanent Naţional la PSD că pe lângă demersurile pentru modificarea Constituției este nevoie și de o lege privind parteneriatul civil, iar ”motivul meu nu este teama de eventuale proteste”, ci pentru că ”e o minoritate pe care nu ne putem face ca nu o vedem sau ca nu exista”.
”În același timp vreau sa reiterez, nu putem să nu analizam si situatia unei minoritati din România, să discutăm serios despre oportunitatea legiferării unui tip de parteneriat civil, l-am rugat pe Victor Negresu să poarte discuții cu ONG-urile din domeniu pentru a merge către o forma legislativă să se reglementeze aceasta situație”, a subliniat Dragnea.
”Trebuie sa fie tratata asa cum trebuie, trebuie sa încercăm să găsim o modalitate ca măcar o parte din solicitari sa fie rezolvate”, a mai spus Dragnea, care a anunțat că va fi lansată o dezbatere.Liviu Dragnea a declarat acestea în contextul în care vrea să organizeze cât mai curând un referendum de modificare a Constituției României în sensul redefinirii familiei ”pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie”.
Legea referendumului intră luni la votul final în Senat, a anunţat preşedintele PSD, Liviu Dragnea.
“Am discutat despre modificarea Legii referendumului, astăzi intră în votul final de la Senat, sperăm să se adopte modificările şi să ajungă la Camera Deputaţilor, urmând ca aici, în procedură de urgenţă, să o adoptăm, după care să o trimitem la promulgare. După ce preşedintele o promulgă, după ce va fi publicată în Monitorul Oficial, vom decide imediat să se continue procedura în Senat, respectiv votul efectiv pentru revizuirea Constituţiei şi stabilirea datei referendumului”, a declarat luni Liviu Dragnea, la finalul şedinţei Biroului Permanent Naţional al PSD.

Coaliţia pentru Familie a depus, în urmă cu doi ani, la Parlament, o iniţiativă de modificare a articolului 48 din Constituţie, însoțită de 3 milioane de semnături.
Articolul 48 din Constituţie prevede, în prezent, că “Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între soţi, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor.” Modificarea propusă de Coaliția pentru familie este ca familia să fie întemeiată, conform Constituției, “pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie”.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

10 comentarii

 1. Matale esti tampit sau te prefaci? Vrei sa bagi pe usa din dos o varianta a casatoriei civile pentru “minoritati”? Si la care anume “minoritati” te referi, ca sunt mai multe, pentru fiecare perversiune e cate o “minoritate”. Si cu cat e mai mica “minoritatea”, cu atat e mai importanta. Te trezesti la un moment dat cu o “minoritate” formata din 2-3 elemente dezorientate. Ce faci, o iei si pe aia in seama? Care e procentul de la care trebuie luata in seama o “minoritate”? 0,1%? 0,01%? 0,0000…01%?
  Hai sa-ti spun cum facem: daca pe matele nu prea te intereseaza drepturile majoritatii (de a nu mai manca alimente cu chimicale, de a nu mai fi jefuita de straini, de a nu mai fi impovarata de stat cu tot felul de obligatii) si chiar daca, prin absurd, te intereseaza, cu “minoritatile” o sa procedam exact ca pana acum, o sa ne comportam ca si cum nu ar exista (dupa cum si este), asa cum nu au existat nici acum 30, nici acum 50, nici acum 100 de ani si nu s-a plans nimeni de lipsa “drepturilor”.
  Iti propun altceva: in cazul casatoriei, diferenta de varsta dintre viitorii soti sa fie de cel mult 15 ani, ca mi se pare ca la o diferenta de 30 de ani, treaba asta seamana a incest si pedofilie, chiar daca, strict birocratic, nu este.

 2. Astfel de “minoritate” este statistica, nu este o “comunitate” care presupune o localizare teritorial unde con-vietuiesc toti astia.
  Poate ca este bine sa fie definita o ;ocal;izare, in incinta unui stabiliment psihiatric.
  Nu doar pentru binele lor (sa fie “impreuna” cei ce cred ca asa e ok sa fie toti in jurul lor!) ci si pentru a nu conyamina cu fecale/a spurca pe altii.
  Cu ei sa mearga si cei care fac parte din ONG-urile care ii sustin, si politicienii care voteaza si propun terorizarea populatie de catre degenerati … si le dam si mancare, ci caldura sa stea izolati in comunitatea lor sinucigasa social.
  Singurul care a facut rau daca s-a rugat impreuna cu ne-ortodocsii este “ortodoxul”, ceilalti fiind eretici care se amesteca in aceeasi ciorba spiritualist-ratacita.

  1. Mai este o varianta: nu il baga nimeni in seama si se baga singur, doar-doar primeste si el sustinere si finantare (?) de la un tatuc mai mare (gen Trump, Soros etc …)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button