X

Ce este mortala BOALA X despre care ne alerteaza OMS? Se pregateste mentalul maselor cu finalul din scenariul DOSARELE X? Sa ne amintim ipoteza: 1) vaccinare obligatorie in masa, 2) slabirea imunitatii tuturor, 3) un agent patogen decimeaza omenirea …

de null
O scanare colorată digitală de migrograf electoronic al virusului filamentos Ebola.  Credit: Reuters

Dupa cum stiti, vor neaparat vaccinare obligatorie:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Comisia de sănătate a PARLAMENTULUI EUROPEAN vrea VACCINAREA OBLIGATORIE a tuturor cetățenilor UE deoarece tot mai mulți europeni refuză vaccinarea

Într-un articolul din 2010 Mike Adams descria modul în care vaccinurile ar putea fi utilizate pentru a promova o pandemie, cu dispariția populațiilor umane, prin intermediul vulnerabilității la infecții, indusă medicamentos (cauzate de vaccinuri):

 

Acestea ar putea crește rata mortalității unei viitoare pandemii. Teoretic, eforturile de vaccinare pe scară largă ar putea fi urmate de o eliberare deliberată a unei tulpini de gripă extrem de virulentă cu o rată de mortalitate ridicată. Această abordare de tip armă biologică” ar putea ucide milioane de oameni ale căror sisteme imunitare au fost slăbite de injectarea anterioară cu vaccinuri.

 

Cititi va rog mai multe la:

SORINO, de asta ce zici? Revista “Scientific Research”: VACCINURI cu substante chimice pentru DEPOPULARE

In seria 10 a serialului Dosarele X, difuzat in 2016, ni se prezinta la un moment dat un dialog despre razboiul continuu de tip stare de problema – reactie – solutie menite “sa inrobeasca cetatenii americani acasa cu unelte de tipul Patriot Act si National Defense Authorization Act, ingradind Constitutia in numele sigurantei nationale. Militarizarea fortelor politienesti in unele orase din SUA. Constructia de lagare FEMA fara un scop declarat. Preluarea hranei si a agriculturii de catre cateva corporatii precum si a medicamentelor si a sistemului sanitar pana si a armatei pentru planuri clandestine de a ingrasa, distruge, imbolnavi si controla o populatie si asa consumata de consumerism. Un guvern care iti asculta telefonul, culege informatii si iti monitorizeaza locuinta fara sa fie tras la raspundere. Un guvern pregatit sa foloseasca acele informatii impotriva ta cand va lovi si cand ultima preluare va incepe.”    

Dupa care ni se explica faptul ca finalul va incepe prin simularea unui atac terorist sau a Rusiei sau chiar a extraterestrilor.

Iar in ultimul episod ni se arata cum papusarii au declansat total acest final dar au putut-o face deoarece terenul a fusese pregatit cu ani in urma prin vaccinarea in masa a populatiei, ocazie cu care oamenilor li s-a injectat si un ceva ce la momentul prestabilit a dus la dezastru: o pandemie special creata in acest sens distruge omenirea.

Cititi va rog mai multe la:

Dupa 14 ani … serialul “DOSARELE X” (“X Files”) continua cu sezonul 10. Pare CEL MAI ANTI SISTEM FILM produs vreodata. Atunci de ce l-au mai produs?

Sa fie toate acestea doar una dintre “teroriile conspiratiei” despre care inventatorul www spunea ca trebuie sa dispara de pe internet?

Scrisoare deschisa a inventatorului world wide web (WWW)

Sa fie doar un scenariu de tip “Dosalele X”? Eu cred ca nu. Si se pare ca OMS pregateste mentalul maselor avertizand despre aparitia unei … Boli X. Iata ce putem citi la Scientists put on alert for deadly new pathogen – ‘Disease X’ de pe The Telegraph:

Oamenii de știință sunt puși în alertă pentru un nou patogen mortal – ‘Boala X’

Organizația Mondială a Sănătății [OMS] a alertat oamenii de știință și lucrătorii în domeniul sănătății de-a lungul globului în legătură cu un nou patogen potențial mortal – Boala X.

În fiecare an, organizația cu sediul la Geneva, ce este încredințață cu monitorizarea și protejarea sănătății mondiale, convine o reuniune la nivel înalt pentru a întocmi o listă cu bolile ce prezintă un risc serios de a cauza o urgență majoră a sănătății publice internaționale.

În anii precedenți lista s-a restrâns la boli cunoscute, precum febra Lassa, ce în momentul de față mătură Nigeria, și Ebola, ce a a ucis peste 11.000 de oameni într-o epidemie în Africa de Vest între 2013 și 2016.

Pe altă parte, în acest an un al nouălea patogen misterios a fost adăugat pe lista de supraveghere pentru prima dată. “Aceste boli prezintă riscuri majore de sănătate publică, și este nevoie de mai multă cercetare și dezvoltare, inclusiv supraveghere și diagnosticare”, a precizat OMS într-un comunicat. “Boala X reprezintă cunoașterea că o epidemie internațională gravă poate fi cauzată de un patogen ce în prezent nu este cunoscut de a cauza afecțiuni umane.”

Experții din comisia OMS sunt de părere că Boala X își poate face apariția dintr-o multitudine de surse și poate lovi în orice moment.

“Istoria ne spune că următorul focar va fi ceva ce nu am mai văzut până acum”, a zis John-Arne Rottingen, director al Consiliului de Cercetare al Norvegiei și consultant științific pentru comitetul OMS.

“Poate părea stranie adăugarea unui ‘X’ dar ideea este că trebuie să ne asigurăm că ne putem pregăti și planifica flexibil în termeni de vaccinuri și teste diagnostice. Dorim să asistăm la dezvoltarea platformelor ‘plug and play’ ce vor funcționa pentru oricare, sau pentru o gamă largă de afecțiuni” sisteme ce ne vor permite să creem contramăsuri rapid.”

Avansurile în tehnologia de editare a genelor, ce fac posibilă manipularea sau crearea de virusuri complet noi, înseamnă că Boala X poate iesi dintr-un accident sau un act de terorism.

Atacul cu gaz în Salisbury de săptămâna aceasta evidențiază cât a decăzut tabu-ul de 100 de ani asupra uzului de arme chimice și biologice complexe. Iar crearea de anul trecut în Canada a variolei cabaline – o rudă strânsă a virusului variolei letale – a amplificat temerile printre experți că Boala X ar putea proveni dintr-un laborator renegat.

Dl. Rottingen a zis că o Boală X artificială e mai puțin probabilă decât una care se produce natural dar a avertizat: “Biologia sintetică permite crearea de noi virusuri letale. Este de asemenea valabil că nu există imunitate împotriva unei noi boli iar asta denotă că se poate răspândi rapid.”

Citește mai mult: Suntem pregătiți pentru următoarea epidemie de amploarea Ebolei?

Cel mai probabil, a zis Dl. Rottingen, Boala X poate izbucni de la o boală zoonotică – una ce se transmite de la animale la oameni – iar apoi devine o epidemie sau pandemie precum a făcut-o virusul gripei porcine H1N1 în 2009.

Infecții zoonotice ce au făcut ravagii în trecut includ HIV, ce se consideră că a trecut de la cimpanzei la oameni prin intermediul cărnii și a ucis 35 de milioane de oameni de la începutul anilor 1980. Ebola se încadrează de asemenea în această categorie.

“Pe măsură ce ecosistemul si habitatele umane se schimbă există întotdeauna riscul de transmitere a unor boli de la animale la oameni”, a zis Dl. Rottingen. “Este un proces natural și e vital să fim conștienți și să ne pregătim. Este probabil cel mai mare risc.”

Profesorul Marion Koopmans, din fruntea departamentului de viroștiință al Centrului Medical Erasmus din Rotterdam și de asemenea consultant științific pentru OMS, a zis că frecvența apariției bolilor zoonotice se accelerează.

A adăugat: “Intensitatea contactului între animale și oameni crește pe măsură ce lumea se dezvoltă. Din această cauză e mult mai probabil ca noi boli să-și facă apariția dar și transportul și comerțul modern cauzează o susceptibilitate crescută de a se răspândi.”

OMS a elaborat un algoritm special pentru a determina ce boli și patogeni trebuie prioritizate în fiecare an. Bolile luate în considerare pentru includere trebuie să întrunească două criterii cheie – trebuie să aibă potențialul de a cauza o urgență de sănătate publică prin răspândire epidemică și trebuie să nu fie prezente contramăsuri disponibile, sau acestea să fie inadecvate.

Alte boli incluse în noua listă publicată în 2018 includ febra hemoragică Crimeea-Congo; bolile respiratorii zoonotice MERS și SARS; și Zika ce a fost legată de defecte de naștere severe în aproape 30 de țări.

MERS, SARS și Zika – toate relativ noi – ar fi putut în trecut să fi apărut sub denumirea Boala X.

Lista este concepută pentru a concentra mințile și de a dezvoltarea noi teste, vaccinuri și tratamente. OMS speră de asemenea că va încuraja guverne de-a lungul lumii să investească în consolidarea sistemelor de sănătate locale. E important, deoarece sistemele de îngrijire medicală primară – doctorii și asistentele locale – au șansele cele mai mari de a detecta izbucnirea unei noi boli în stadiu incipient și de a o izola înainte ca aceasta să se poate răspândi.

“Avem aceste focare și comunitatea internațională intervine dar în cazul Ebolei boala a rămas neobservată timp de patru luni”, a zis Profesorul Koopmans. “Este crucial să începem să schimbăm asta și să ne asigurăm că infrastructura de îngrijire medicală locală este mai bine dezvoltată.”

“Oamenii de pe teren sunt vitali. Ei constituie prima linie de apărare.”

Lista de supraveghere | Boli ce sunt o amenițare pentru o urgență de sănătate publică

  • Febra hemoragică Crimeea-Congo (CCHF)
  • Virusul Ebola și virusul Marburg
  • Febra Lassa
  • Corononavirusul sindromului respirator din Orientul Mijlociu (MERS-CoV) și Sindromul Respirator acut sever (SARS)
  • Nipah și bolile henipavirale
  • Febra Rift Valley (RVF)
  • Zika
  • Boala X

Boli ce prezintă un risc semnificativ de a provoca o urgență de sănătate publică pentru care nu există contramăsuri sau acestea sunt insuficiente. Sursa: OMS, 2018

La o privire | Epidemii notabile din istorie

  • Ciuma din Atena (430 î.): Una dintre primele înregistrate, Ciuma din Atena a ucis un sfert din populația orașului. Boala ce a cauzat-o este încă necunoscută.
  • Moartea Neagră (1347-1353): Moartea Neagră, cauzată de ciuma bubonică, a ucis aproximativ 50 de milioane de oameni în Europa în mai puțin de un deceniu.
  • Prima Pandemie de Holeră (1817-1824): Numărul victimelor este necunoscut dar cu originile în India, holera s-a răspândit în toată lumea, ucigând zeci de milioane. Actualmente este un focar grav în Yemen.
  • Gripa Spaniolă (1918-1919): Cauzată de virusul H1N1, gripa spaniolă s-a răspândit în toată lumea infectând o treime din populația globală. A ucis între 50 și 100 de milioane de oameni.
  • Ebola (2013-2016): Virusul a afectat în principal Africa de Vest și a ucis peste 11.000 de persoane. A început cu o mușcătura de liliac a unui băiat de un an în Guinea.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Epidemiile si pandemiile au fost posibile datorita unor conditii de trai precare a populatiilor(lipsa hranei sau hrana insuficienta si slaba calitativ,conditii precare de igiena,apa contaminata,frig,razboi etc,etc,)

  2. Mentalul maselor se pregateste pe toate fronturile. Zilele trecute ni se spunea cum se sufoca Pacificul datorita plasticului. Clar ca pentru unii suprapopularea este una dintre cele mai mari “amenintari” din lumea de astazi. Concluzia este simpla: diferite forme de control a populatiei (ex. limitarea consumului, controlul nasterilor, eutanasie etc etc).

  3. Raspunsul e simplu – se induce FRICA. La un moment dat va fi creata, in mod artificial, FOAMEA. In urma lipsurilor va aparea si misterioasa boala X, de fapt rezultat al carentelor aparute si suprapuse peste intoxicarea sistematica, de generatii – adica de zeci ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button