X

Comisia de sănătate a PARLAMENTULUI EUROPEAN vrea VACCINAREA OBLIGATORIE a tuturor cetățenilor UE deoarece tot mai mulți europeni refuză vaccinarea

Semnal de alarmă

Europarlamentarii, îngrijorați de scăderea numărului de vaccinări la nivelul UE. O corespondență de la Lucian Pîrvoiu http://bit.ly/2GNM0Vc

Gepostet von StirileTVR am Mittwoch, 21. März 2018

Europarlamentarii, îngrijorați de scăderea numărului de vaccinări la nivelul UE

Din ce în ce mai mulți europeni ezită să se vaccineze de teama efectelor secundare. În opinia aleșilor de la Bruxelles, acest comportament poate duce la explozia cazurilor de boli infecțioase. Amănunte în corespondența de la Lucian Pîrvoiu.

21 Martie 2018, 09:26 (actualizat 21 Martie 2018, 09:33)

Semnal de alarmă

De la începutul anului 2016, nu mai puțin de 50 de europeni au murit din cauza pojarului, boală pe care nu ar fi contractat-o dacă ar fi fost vaccinați.

Cu 15 mii de cazuri la nivelul UE, pojarul este doar una dintre bolile infecțioase care pot da bătăi de cap sistemului european de sănătate.

Renate Sommer, europarlamentar PPE: „Avem o problemă din ce în ce mai importantă în toată Europa, şi anume faptul că din ce în ce mai mulţi oameni decid să nu se vaccineze sau nu permit vaccinarea copiilor lor. Aceasta are deja ca efect creşterea numărului de cazuri de boli infecţioase, cum ar fi pojarul”.

Europarlamentarii din Comisia de mediu și sănătate dau asigurări că vaccinurile aflate pe piață sunt absolut sigure și doresc să promoveze la nivel european o legislație care să impună vaccinarea cetățenilor.

Pentru a deveni efectivă o astfel de decizie, ea trebuie votată în plenul Parlamentului și supusă apoi aprobării șefilor de state și guverne.

 

Categorii
Vaccin
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

8 comentarii

  1. Senatorul PMP Vasile Lungu cere lămuriri Ministrului Sănătății asupra erorilor de raportare a cazurilor de rujeolă din România: De unde provine diferența de la 8 310 cazuri raportate la București și 4 487 raportate la OMS?

    https://www.activenews.ro/stiri-sanatate/Senatorul-PMP-Vasile-Lungu-cere-lamuriri-Ministrului-Sanatatii-asupra-erorilor-de-raportare-a-cazurilor-de-rujeola-din-Romania-De-unde-provine-diferenta-de-la-8-310-cazuri-raportate-la-Bucuresti-si-4-487-raportate-la-OMS-149919

  2. Itzi Bitzi- post de radio din Romania care promoveaza masturbarea si pansexualitatea la copiii de 2-7 ani in emisiunea Meditatii pentru parinti.Mai mult, sotii Tataru au stranse legaturi si cu mitropolia Moldovei si siteul Doxologia.Mircea Puscas se declara orpilat de emisiune si spune ca nu a putut s-o urmareasca mai mult de 2 minute.

    http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/itsi-bitsy-radio-pentru-copii-fondat-de-familia-tataru-emisiuni-si-postari-despre-orientari-sexuale-diferite-si-beneficiile-masturbarii-si-asta-nu-e-totul/

  3. UE de la uniune economica a ajuns stat cu guvern unic unde o mana de functionari ajung sa controleze si ce otravuri ne baga obligatoriu in corpuri, statul Roman e doar de fatada.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!