X

Andrei Gheorghe a murit la 56 de ani. Va fi incinerat sâmbătă

andrei gheorghe

Andrei Gheorghe a murit, luni seară, iar după primele investigații se pare că ar fi vorba despre un stop cardio-respirator în urmă cu 12 ore față de ora când a fost găsit. Jurnalistul avea 56 de ani. La ora 22:15, un apel la 112 anunţa că o persoană este decedată la locuinţa sa din Voluntari. Poliţia va deschide în acest caz un dosar de moarte suspectă.

Andrei Gheorghe era născut la 14 ianuarie 1962, la Lipeţk, în Rusia. Era un sfert rus, un sfert evreu, un sfert țigan și-un sfert… nu se știe, dar se simțea român.

Brandul Andrei Gheorghe s-a vândut pe etichetele „dur“, „arogant“, „cinic“.

Ăsta sunt. Sunt un sceptic, sunt aici de atâta amar de vreme, nu m-ai prins niciodată contrazicându-mă. Zic multe despre mine, dar niciodată altele. Sunt acelaşi. Nu suport proştii, reacţionez repede, mă rog la Dumnezeu să mă scape de mânie şi de furie, care mă mănâncă pe dinăuntru, să-mi dea înţelepciune. Ăsta sunt. Şi dacă îţi sunt prieten, nu sunt dur, arogant, din contră sunt calin şi pupăcios.

Mi-a fost ruşine că nu am murit la Revoluţie pentru că am fost un colaboraţionist al sistemului trecut, pentru că nu am făcut nimic să-l dărâm pe Ceauşescu. Pentru că am fost un laş. Nu am fost Doina Cornea sau Radu Filipescu sau Dinescu. Nu am fost…

Mircea Badea, una dintre vedetele care nu au avut o părere deloc bună despre Andrei Gheroghe, a avut o replică șocantă, luni seara, la Antena 3, când Mihai Gâdea i-a spus că fostul lor coleg a încetat din viață.

”… În 2003, el a spus, pe post, la PRO FM, că fuma marijuana.”, a spus Badea.

De altfel, în 2003, Andrei Gheorghe chiar a fost reținut pentru trafic și consum de droguri.

Categorii
Interne
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

14 comentarii

 1. „Totul trece. În cazul de față a trecut și ultima interdicție și după 30 de zile va spun iarăși, Salutare! M’am întors și sînt același, cu aceleași ocupații.) voi continua să trollez demnitari, medici, profesori, popi, îngeri, catedrale, antisemiți, homofobi, legionari, negaționiști și alte asemenea făpturi imbecile. Cu drag, ag”, a scris Andrei Gheorghe.

  https://b1.ro/stiri/eveniment/andrei-gheorge-ultimele-mesaje-moarte-216489.html

 2. Andrei Gheorghe a fost un rebel, in felul lui, dar in viata e bine sa-ti canalizezi revolta in sens constructiv, sa te revolti impotriva degradarii fiintei umane, de exemplu. Sper ca Dumnezeu sa-l ierte!
  Fac o paranteza. Nici in societatile cele mai decadente nu s-a pomenit sa aiba cineva pretentia sa se casatoreasca doua persoane de acelasi sex. Nu ar exista homofobi, daca n-ar exista propaganda devianta, nu ar exista antisemiti, daca ar exista mai mult respect, nu ar exista o parere generala proasta despre legionari (nu si despre comunisti) daca ne-am cunoaste mai bine istoria.
  Pentru toate lucrurile bune pe care le-a spus si le-a facut, nadajduiesc ca Dumnzeu sa-l ierte pe Andrei Gheorghe.

 3. @Ionut: „nadajduiesc ca Dumnzeu sa-l ierte pe Andrei Gheorghe.”

  Numai ca Mantuitorul a avertizat: „Oricine va sminti pe unul din acestia mici, mai bine si-ar pune o piatra de gat si s-ar arunca in mare.”

  Sa nu fim autisti. Poate o fi promovat si ceva virtuti, dar un crestin TREBUIE SA FACA DISTINCTIE INTRE VIRTUTILE CRESTINE MANTUITOARE, si virtutile pagane, pt ca Mantuitorul raplateste un PAHAR DE APA DAT IN MSAOINILE LUI !

  Cine nu-si aduce aminte cata sminteala nu a facut acest „erou” alogen in anbii 90 in randul tinerilor in a anii 90 ?

  La judecata de Apoi, va raspunde pentru toate smintelile care se vor promova din generatie in generatie pana ;la sfarsitul veacurilor.

  PS: Ultima postare pe facebook, este o sminteala impotriva ADEVARATILOR EROI MARTURISITORI AI NEAMULUI ROMANESC. CA EVANGELIST AL HOMOFOBLIOR, ARE MAR SANSE SA AJUNGA PE LANGA EI:
  LOC DE CARE SE FERESC SI DRACII.

  PESTE 40 DE ZILE O SA VADA CU CINE SI PENTRU CINE A ADUNAT IN LUMEA ASTA !

 4. Iar ziarul can can spune ca in 2003 a fost cercetat si pt trafic de droguri, nu numai consum, lucru grav sa vinzi si altora moarte alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!