X

PE FATA. Activista evreica lesbiana Masha Gessen: LEGALIZAM casatoria intre homosexuali ca sa DISTRUGEM familia

de null
Gessen,_Masha
Foto: https://en.wikipedia.org/wiki/Masha_Gessen

Conform articolului Un nou atac împotriva familiei creştine: GayFest 2013 de pe Doxologia, Masha Gessen, pe numele ei adevărat Maria Alexandrovna Gessen, jurnalistă care activează în Rusia şi SUA, precum şi cunoscută susţinătoare a drepturilor minorităţilor sexuale (ea însăşi făcând parte dintr-o astfel de minoritate) recunostea:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

 

„Căsătoria dintre homosexuali este un lucru cât se poate de simplu şi care nu necesită multă dezbatere, pe atât de normal şi de clar pe cât este distrugerea instituţiei familiei. Familia nu ar trebui să mai existe. Eforturile depuse pentru legalizarea căsătoriei dintre homosexuali sunt de fapt şi de drept o minciună, o diversiune, în legătură cu ceea ce vom face din căsătorie odată ajunşi în acel punct – minţim când spunem că instituţia familiei nu se va schimba. Acesta este un neadevăr. Familia se va schimba şi trebuie să se schimbe. Părerea mea este că familia nici nu ar trebui să existe. Şi spun acest lucru pentru că nu-mi place să construiesc ficţiuni în viaţa mea. ”

   

Masha Gessen este evreica:

https://en.wikipedia.org/wiki/Masha_Gessen

Sa ne amintim si de:

 

 „… să luptăm pentru căsătoriile dintre persoanele de acelaşi sex şi pentru privilegiile care urmează din aceasta şi, odată obţinut acest drept, să reproiectăm complet instituţia căsătoriei, să cerem dreptul de a ne căsători nu ca pentru a adera la normele morale ale societăţii, ci de fapt pentru a demonta un mit şi a transforma radical o institutie învechită. Cea mai subversisă acţiune pe care o pot face homosexualii şi lesbienele – acţiune de care posibil va beneficia întreaga societate-este să schimbe complet noţiunea de familie.”

Familia – cadrul în care se nasc minciuna, trădarea, mediocritatea, ipocrizia şi violenţa – va fi desfiinţată. Instituţia familiei, care doar otrăveşte imaginaţia şi împovărează libera voinţă, trebuie eliminată. În laboratoarele genetice vor fi zămisliţi şi crescuţi băieţi perfecţi. Ei vor fi legaţi unii de alţii în comunităţi, sub controlul şi instrucţiunea savanţilor homosexuali. Toate bisericile care ne condamnă vor fi închise. Singurii noştri dumnezei vor fi tinerii chipeşi. Sîntem adepţii cultului frumuseţii, al moralei şi al esteticii.”

 

Mai multe citate ale activistilor homosexuali gasiti la:

MANIFESTUL HOMOSEXUALILOR

Cititi va rugam si:

EVREICA feminista Laura Levites: “MI-AR PLACEA SA CASTREZ personal fiecare BARBAT CRESTIN conservator, astfel incat ei SA NU MAI AIBA DREPTUL DE A SE REPRODUCE”

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. Toate sunt legale acum doar se vrea dispariție crestinitatij si mai ales a familii lor nu vedeți cum deja copil cu părinte nu se mai poate intelege!! De ce? pt ca asa primesc in scoala deja aceasta educatie

  2. NU ȘTIU CÂTĂ RELEVANȚĂ ARE FAPTUL CĂ ESTE EVREICĂ ÎN DORINȚA DE A DISTRUGE INSTITUȚIA CĂSĂTORIEI ȘI IMPLICIT A FAMILIEI TRADIȚIONALE. CE MI SE PARE MIE ABSURD ESTE FAPTUL CĂ O MINORITATE VREA SĂ CONDUCĂ LUMEA IAR OAMENII NU IAU NICI UN FEL DE MĂSURI CA SĂ SE PROTEJEZE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button