X

Italia: Elevii NEVACCINAȚI la zi NU mai au voie în şcoli și grădinițe

Accesul in gradinite si scoli al copiilor si adolescentilor cu varste pana in 16 ani este interzis incepand de astazi, daca parintii nu prezinta certificatul cu toate cele 10 vaccinuri obligatorii efectuate sau cu rezervarile lor.

Aproximativ 30.000 de copii cu varste de pana in 6 ani inca nu au toate aceste zece vaccinuri efectuate.

Vaccinurile împotriva difteriei, tetanosului, poliomielitei, dar şi contra rujeolei, varicelei şi oreionului sunt obligatorii, incepand cu vara anului 2017, pentru a înscrie un copil mai mic de şase ani la creşă sau la grădiniţă. Părinţii copiilor cu vârste cuprinse între 6 si 16 ani şi care nu sunt vaccinaţi riscă amenzi de la 100 la 500 de euro.

NOTĂ OrtodoxINFO
Categorii
ExterneVaccin
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

6 comentarii

  1. precedent incrdibil de periculos. Raul a fost deja facut. Primul pas deja s-a facut, urmatoarele vor veni ca de la sine. Caci am mai vazut filmul asta. Dupa Italia absolut neaparat se vor sesiza ca din oficiu o gloata imensa de „cretineti” pe facebook samd in fiecare tara europeana si nu numai, care vor sa „implementeze” aceasta masura de elementara „civilizatie” si in tarile lor, subit. Sunt absolut convins ca printre primele tari daca nu chiar PRIMA tara care se va sesiza din oficiu, din interese sau la altii din frustrari ca nu s’tem o „tara ca afara”, Romania va fi absolut interesata sa implementeze si ea masurile astea teribile ca sa arate ce e civilizata, poate e ceva cu schengen, poate scapam de mcv, dar pe ascuns se va face din interese funeste. Nici nu ma gandesc ca o sa treaca prea mult si o sa vad pe ministra sanatatii. Pe de alta parte se va da exemplul Italiei, ca tara model, cu standard ridicat de viata, care nu si-a permis sa se „cramponeze” de asa-zisele drepturi ale libertatii cetatenesti. Adicatelea, ne permitem noi acuma, niste trogloditi, sa cerem astfel de drepturi perimate si demodate pt vremurile de azi..?

    1. Nu cred ca se va implementa in RO. Astia anunta greva generala in sanatate, Dragnea va duce tara la rapa, deci ultima lor problema vor fi vaccinatii. S-o vad si pe-asta

  2. Precedentul a fost creat in Italia si Franta trebuie sa fim vigilenti si sa nu acceptam nici macar „informarea” obligatorie si mai ales nicio procedura medicala obligatorie, in special injectarea noastra sau a copiilor cu mercur si aluminiu sub pretextul falselor epidemii.

    Mai marii lumii se ingrijoreaza de cresterea populatiei globale si isi inchipuie ca daca lumea e ignoranta si au reusit atat de multe cum ar fi mancarea infestata de otravuri nu o sa fie greu sa realizeze subtil o sterilizare treptata a populatiei care e prea indobitocita de presa si autoritati sa inteleaga ce se intampla.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!