X

IGLU special pentru oamenii străzii

 

Un inginer francez a proiectat un iglu special pentru oamenii strazii din Paris pentru ca acestia sa nu sufere de frig pe timpul iernii.

"Igloos" for the homeless in Paris

This French engineer designed a special igloo for the homeless in Paris to stay warm through winter.

Gepostet von Al Jazeera English am Mittwoch, 28. Februar 2018

Categorii
SupravietuireVremea
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

5 comentarii

  1. Exista si corturi pentru vreme extrema. Acompaniati cu saci de dormit caldurosi, cred ca ar fi o solutie mai buna decat polistirenul.

  2. Nu cumva e mai cald prin Turcia, Siria, Irak,Somalia, Eritreea, Maroc, Tunisia, Sri Lanka, Afganistan, si multe altele, mai la sud…. si in locuintele oferite moaca pentru poligami, violatori si jihadisti promotori ai Sharia – adicai islamul in Apus sa fie cazati oamenii „locului” care nu au locuinta???
    Sa nu cadem in reverie admirand solutiile tehnice….
    Asa ceva nu trebuia sa fie necesare.
    Cred ca si in Franta, o mana de hoti are in proprietate majoritatea locuintelor … prin manipularea pieteilocuintelor, manevrarea legelor si regimului fiscal… ca sa fie inaccesibila dobandirea locuintei prin munca fara sa-ti dai toata viata camatarilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!