X

IGLU special pentru oamenii străzii

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

 

Un inginer francez a proiectat un iglu special pentru oamenii strazii din Paris pentru ca acestia sa nu sufere de frig pe timpul iernii. 

https://www.facebook.com/aljazeera/videos/10156536316603690/

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Exista si corturi pentru vreme extrema. Acompaniati cu saci de dormit caldurosi, cred ca ar fi o solutie mai buna decat polistirenul.

  2. Exista modele de corturi pt 4 anotimpuri, inclusiv pt vreme foarte rece. Dar necesita si saci de dormit foarte caldurosi.

  3. Nu cumva e mai cald prin Turcia, Siria, Irak,Somalia, Eritreea, Maroc, Tunisia, Sri Lanka, Afganistan, si multe altele, mai la sud…. si in locuintele oferite moaca pentru poligami, violatori si jihadisti promotori ai Sharia – adicai islamul in Apus sa fie cazati oamenii “locului” care nu au locuinta???
    Sa nu cadem in reverie admirand solutiile tehnice….
    Asa ceva nu trebuia sa fie necesare.
    Cred ca si in Franta, o mana de hoti are in proprietate majoritatea locuintelor … prin manipularea pieteilocuintelor, manevrarea legelor si regimului fiscal… ca sa fie inaccesibila dobandirea locuintei prin munca fara sa-ti dai toata viata camatarilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button