X

Studiu: ESTI RASIST DACA nu faci sex in afara rasei tale. CRESTINII care nu-si inseala sotiile sunt prin definitie RASISTI, tocmai pentru ca nu-si inseala sotiile …

Studiu feminist: Ești rasist dacă nu faci sex în afara rasei tale

Ești „rasist din punct de vedere sexual” în cazul în care istoricul tău sexual nu are diversitate, pretinde studiul.

Ești rasist dacă nu faci sex cu oameni din afara rasei tale, susţine un studiu.

În studiul intitulat „Este rasismul sexual un adevărat rasism”, cercetătorii de la Universitatea din New South Wales afirmă că, având preferințe rasiale atunci cand vine vorba de sex, este „rasism sexual.”
„De fapt, bărbatii care au folosit serviciile de întâlniri online mai des, în general e mult mai probabil sa se înregistreze ca rasişti…” a scris feminista Samantha Allen într-un articol despre acest studiu. „Cercetătorii în domeniul sexului Denton Callander, Christy Newman, și Martin Holt au întrebat peste 2.000 de bărbati australieni homosexuali şi bisexuali ce simt în legătură cu rasa cănd e vorba de întâlniri, printr-un sondaj online; acești oameni au completat, de asemenea, o versiune specific regională a indexului rapid de discriminare (QDI), un instrument de studiu standard care măsoară atitudinile cu privire la rasă și diversitate. ”

„După îmbinarea acestor două seturi de date, tendința a fost clară: „rasismul sexual … este strâns legat de atitudini rasiste generice, care combate ideea cum că atracția rasială este doar o chestiune de preferinţă personală. „”

Cu alte cuvinte, conform acestui „studiu”, în cazul în care nu ai mai făcut sex cu cineva din afara rasei tale, esti, probabil, rasist, chiar dacă ești un creștin devotat care e fericit în căsătorie și nu ai făcut sex aiurea.

„În timp ce societatea se simte, în general, destul de confortabil condamnând rasismul, a existat o surprinzătoare reticență în rândul persoanelor – homosexuale sau nu – de a schimba din punct de vedere rasial practici de întâlniri şi sex”, a declarat Callander pentru Daily Beast.

Această campanie împotriva „rasismului sexual” este cel mai recent exemplu de „marxism cultural,” mișcarea de stânga împotriva culturii unei națiuni – inclusiv tradiții, limbi, religii, individualitatea și valorile familiei – pentru că sunt „opresive.”

Una dintre modalitățile marxiştilor culturali de a purta război împotriva culturii este aceea de a schimba comunicarea şi limbajul în „corectitudine politică”, ceea ce încearcă să restricţioneze discursul unei persoane şi, în cele din urmă, gândurile.

„Corectitudinea politică se aplică agresiv, si este absolut distrugătoare pentru această națiune”, a scris jurnalistul Michael Snyder. „În romanul său „1984”, George Orwell a imaginat o lume viitoare în care discursul era foarte limitat.”
„El a numit astfel limba pe care statul totalitar din romanul său a creat-o „Newspeak, „și manifestă o asemănare izbitoare cu corectitudinea politică pe care o vedem în America de azi.”
Marxiștii culturali vizează în mod fals cultura, deoarece adevărata sursă de opresiune este guvernul, care, prin definiție, este un monopol cu privire la utilizarea forței într-un anumit teritoriu.
Și de aceea guvernul promovează marxismul cultural: căci acesta absolvă statul de greșelile sale opresive.

Categorii
Anti-familie
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.