X

BRAVO BATRANICO: a refuzat CARDUL de transport GRATUIT din motive personale si religioase

de null

big_40d2a18bcbf9ea5c5c245d9bec4d19ee

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

O batranica din Cluj da o lectie sistemului dar si multor tineri doar din gura anticip, dar pe care daca-i scuturi, le cad tot soiul de carduri din buzunare. Iata ce putem citi la O pensionară din Cluj a refuzat cardul pentru transport în comun gratuit. Motivul invocat de bătrână de pe Digi 24:

 

Compania de Transport Public (CTP) Cluj se confruntă zilele acestea cu un caz ieșit din comun, scriu cei de la stiridecluj.ro. O pensionară refuză să accepte cardul electronic emis de regia autonomă de transport, care îi permite să circule gratis cu toate mijloacele de transport în comun din oraș.

Motivele invocate de bătrână sunt de natură „personală și religioasă”. Cel puțin asta susține fiica femeii, care are acum o cerere pentru autoritățile locale. Aceasta îi roagă pe cei de la CTP să emisă un abonament de transport public pe hârtie.

„Buna ziua. În calitate de pensionar, mama mea beneficiază de transport în comun gratuit. Începând cu acest an abonamentele gratuite s-au eliberat sub forma de carduri. Din motive personale și religioase, mama mea nu accepta sa utilizeze niciun fel de card. Am făcut solicitare către cei de la RATUC să îi elibereze un abonament pe suport hârtie, ca și până acum, dar răspunsul lor a fost negativ. Având în vedere ca este un drept pe care îl are, dar de care nu poate beneficia din acest motiv, vă rog suportul Dvs. pentru rezolvarea acestei probleme. Mulțumesc anticipat!”, a scris fiica pensionarei.

Cererea este analizată acum de Compania de Transport Public Cluj.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button