X

BRAVO BATRANICO: a refuzat CARDUL de transport GRATUIT din motive personale si religioase

big_40d2a18bcbf9ea5c5c245d9bec4d19ee

O batranica din Cluj da o lectie sistemului dar si multor tineri doar din gura anticip, dar pe care daca-i scuturi, le cad tot soiul de carduri din buzunare. Iata ce putem citi la O pensionară din Cluj a refuzat cardul pentru transport în comun gratuit. Motivul invocat de bătrână de pe Digi 24:

 

Compania de Transport Public (CTP) Cluj se confruntă zilele acestea cu un caz ieșit din comun, scriu cei de la stiridecluj.ro. O pensionară refuză să accepte cardul electronic emis de regia autonomă de transport, care îi permite să circule gratis cu toate mijloacele de transport în comun din oraș.

Motivele invocate de bătrână sunt de natură „personală și religioasă”. Cel puțin asta susține fiica femeii, care are acum o cerere pentru autoritățile locale. Aceasta îi roagă pe cei de la CTP să emisă un abonament de transport public pe hârtie.

„Buna ziua. În calitate de pensionar, mama mea beneficiază de transport în comun gratuit. Începând cu acest an abonamentele gratuite s-au eliberat sub forma de carduri. Din motive personale și religioase, mama mea nu accepta sa utilizeze niciun fel de card. Am făcut solicitare către cei de la RATUC să îi elibereze un abonament pe suport hârtie, ca și până acum, dar răspunsul lor a fost negativ. Având în vedere ca este un drept pe care îl are, dar de care nu poate beneficia din acest motiv, vă rog suportul Dvs. pentru rezolvarea acestei probleme. Mulțumesc anticipat!”, a scris fiica pensionarei.

Cererea este analizată acum de Compania de Transport Public Cluj.

 

Categorii
Cipuri
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!