X

Apple iPhone elimină Vinerea Mare si Duminica Sfintelor Paști din calendar

de null

AP Photo

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

O actualizare a Apple iPhone elimină Paștele din calendar

Recenta actualizare pentru iPhone a eliminat Duminica Paștelui din calendare pentru anumiți utilizatori, provocând reclamații din partea consumatorilor.

Deși actualizarea anterioară afișa și Duminica Paștelui și Ziua Păcălelilor pe 1 Aprilie, Duminica Paștelui a fost eliminată pentru anumiți utilizatori din calendarele lor iCal.

“Duminica Paștelui era prezentă pe calendare în cazul utilizatorilor iPhone rulând versiunile 11.2.2 ale sistemului de operare iOS al Apple, dar nu pentru unii utilizatori ai 11.2.5, ce este ultima versiune. Totuși, un utilizator a zis că Paștele îi apărea pe calendar “, relatează Fox News. “Setarea standard pe dispozitivele iOS este pentru sărbători americane, ce includ Ziua Recunoștinței, Crăciunul și Ziua Independenței. Cu toate acestea, există o opțiune de a adăuga calendare alternative, precum cel chinez, cel ebraic și islamic. Dar cel creștin este absent de pe listă pe iOS 11.2.5.”

Câțiva utilizatori s-au plâns de dispariția Duminicii Paștelui de pe calendare pe forumurile Apple.

“Cum se face că Paștele nu apare pe calendarul meu dar toate celelalte sărbători sunt prezente?” s-a plâns un utilizator, în timp ce altul a afirmat că personalul de asistență Apple l-a informat că sărbătoarea a fost eliminată intenționat.

“Toate celelalte sărbători, inclusiv sărbătorile religioase, sunt incluse pe calendarul sărbătorilor americane, dar nu Vinerea Mare sau Paștele”, a declarat un utilizator. “Am avut impresia că dacă Ziua Păcălelilor e trecută pe listă și Paștele cade în aceeași zi în acest an, poate că e o eroare ce s-a strecurat. Am încercat să capăt un răspuns de pe forumul Apple și am oferit sugestii de a include un calendar al sărbătorilor americane diferit. A fost inutil.”

“Am sunat apoi la Apple, prima persoană cu care am vorbit a fost nepoliticoasă și grăbită dar m-a direcționat către altcineva care a fost foarte amabil”, a continuat adăugând, “Nu cunoștea omisiunea și a trimis o cerere. Mi-a telefonat și din nefericire m-a informat că răspunsul pe care l-a primit e că calendarul este așa cum trebuie să fie și Apple a decis să omită Vinerea Mare și Paștele de pe calendarul sărbătorilor religioase livrat pe produsele sale. Nu înțeleg rostul.”

Breitbart Tech a încercat să obțină un comentatiu de la Apple.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Ma minunez cind vad citi naivi exista. Cica ”Ziua Păcălelilor e trecută pe listă și Paștele cade în aceeași zi în acest an, poate că e o eroare ce s-a strecurat.”

    Oare nu e evident ca cei care se declara crestini au inceput sa fie prigoniti pe fata. Intii mai usor cu gesturi ofensatoare de genul asta pina cind vor trece la executii.

    Acum e doar perioada de tatonare ca sa vada reactia credinciosilor. Cum in zilele noastre e greu ca sa mai unesti lumea pentru ceva bun atunci vor ajunge sa ne calce in picioare

    Salvarea va fi individuala sau in grupuri mici…..
    Doamne ajuta!

  2. Corect PIX vor începe și prigoana și Executiile dar acum încă e prea devreme , astea vor fi încolo după al treilea război mondial , deocamdată mai au o reduta de doborât și anume Rusia creștinii încă mai au o scăpare acum pe acest pământ acolo pe pământurile rusesti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button