X

VIDEO: Bacteria Flagellum, microorganismul ce demonstreaza IMBECILITATEA TEORIEI EVOLUTIEI. De ce credeti ca PAPUSARII au promovat DARWINISMUL?

de null

http://www.youtube.com/watch?v=v1NnMmw8v80

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

* pentru subtitrare în limba română apăsați pe butonul CC din video (dreapta jos), apoi pe rotița de lângă, apoi Subtitles și Auto-translate: Romanian

Daca n-ati prins inca ideea, vizionati va rugam si:

De ce credeti ca papusarii au promovat darwinismul? In primul rand deoarece, pentru a-si putea construi NOUA ORDINE MONDIALA, era necesar ca oamenii sa se indeparteze de Dumnezeu. Si atunci au promovat tot soiul de teorii. Un alt motiv pentru care au promovat evolutionismul este acela ca masele trebuie sa creada ca si ceea ce se petrece in jurul lor este un proces firesc, evolutiv. Economia, politicul, sistemul bancar, politica corecta despre homosexualitate, instaurarea GUVERNULUI MONDIAL, etc., ar fi prin urmare un proces evolutiv al umanitatii si nu o facatura a papusareasca … Simplu.

Si nu in ultimul rand:

EUGENIE: instrumentul prin care PAPUSARII doresc diminuarea drastica a populatiei planetei si transformarea celor ramasi in sclavi

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

    1. * pentru subtitrare în limba română apăsați pe butonul CC din video (dreapta jos), apoi pe rotița de lângă, apoi Subtitles și Auto-translate: Romanian

    2. Dacă nu-ți merge traducerea ideea din filmulețe e că organismele unicelulare cum e și acea bacterie sunt extrem de complexe ca să poată apărea așa la întâmplare in natură, în nici un caz nu poate fi vorba de evoluție.
      Dacă urmărești primul clip chiar și fără traducere n-ai cum să nu-ți dai seama că acea “mașinărie” e o creație foarte complexă ci în niciun caz ceva ce a apărut din greșeală, in bătaia vântului, ca să mi mai vorbim de organisme pluricelulare, animale, om… Clipul de mai sus demonstrează cât se poate de clar că teoria evoluționismului e falsă

  1. Subscriu la aceasta idee:

    “Un alt motiv pentru care au promovat evolutionismul este acela ca masele trebuie sa creada ca si ceea ce se petrece in jurul lor este un proces firesc, evolutiv.”

    Meditez de ceva vreme la aceasta idee.

    Felcitari pentru articol!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button