X

SUPERMAN – un super erou EVREIESC, un personaj ce pregateste mentalul maselor cu ANTIHRISTUL care va veni

Foto: https://hazlitt.net/feature/superman-jewish

Ati observat ca in toate filmele, desenele animate si benzile desenate cu super eroi nu exista Dumnezeu? Toate actiunile se petrec intr-o lume new age in care salvatorii omenirii sunt doar acesti super eroi cu super puteri.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Nu v-ati intrebat niciodata, de ce oare?

Iata ce putem citi la Make Superman Jewish Again de pe Tablet mag:

 

Să-l facem pe Superman evreu din nou!

Omul de oţel are rădăcini semitice vădite, iar celebratul artist de benzi desenate ce e pe cale să-l reimagineze doreşte să le cinstească. Dar ce semnificaţie are acest lucru în 2018?

de Liel LEIBOVITZ

Mazel tov lui Brian Michael BENDIS: prestigiosul scriitor de benzi desenate a sărit de curând din barca Marvel în cea a DC, şi, mai târziu în acest an va da o viaţă nouă celui mai iconic erou al editurii, Superman.

“Sunt un băieţel iudeu din Cleveland” a declarat BENDIS pentru Forbes, “iar conexiunea mea cu Superman este foarte, foarte adâncă, din punct de vedere genetic.”

Acesta nu exagera: educat într-o şcoală ortodoxă de zi din Cleveland, BENDIS a împărţit cu creatorii Superman, Jerry SIEGEL şi Joe SHUSTER, nu doar un oraş de naştere ci şi o obsesie pentru toate lucrurile evreieşti, genul de preocupare care s-a finalizat cu eroul ce purta un vag nume iudeu (Kal-El, ultimul cuvânt însemnând, fireşte, “Dumnezeu” în ebraică) şi o poveste de origine ce seamănă uşor cu cea a lui Moise, scăpat de un destin tragic pe când era copil pentru a se ridica mai târziu drept salvator al poporului său.

Unul dintre multiplele talente ale lui BENDIS este abilitatea de a re-imagina eroi tradiţionali în moduri surprinzător de contemporane, aşa cum a făcut când l-a ucis pe Peter PARKER – cunoscut şi ca Spider-Man (Omul Păianjen) – şi a dat facultăţile Spidey lui Miles MORALES, un nou adolescent ros de un arahnoid radioactiv, jumătate negru, jumătate latino şi 100% minunat. Aceasta nu a fost o simplă încuviinţare goală faţă de diversitate, ci o abordare extrem de personală: doi dintre copiii lui BENDIS sunt adoptaţi, unul african, iar celălalt afro-american – iar puterea sa constă în, parţial, crearea de naraţiuni ce îmbină mitologia benzilor desenate cu o lume care se simte total contemporană şi complet incluzivă cu grupurile tradiţional marginalizate.

Superman-ul său, reasigură el fanii, va fi perceput complet proaspăt. “Scrierea lui Superman în zilele noastre este o experienţă extrem de puternică. Trăim într-o lume în care am auzit “Adevăr, Justiţie şi stilul american de viaţă” din fragedă pruncie, nu? Însă aceasta este prima dată când aceste lucruri nu sunt luate de-a gata. Cred că a sosit vremea ca Superman să se ridice şi să ne ofere acea speranţă pe care o aşteptăm mereu de la el. Este un lucru grozav să construieşti un personaj care iradiază speranţă într-un moment în care toată lumea chiar are cu adevărat nevoie de ea.”

Însă, dacă îl acceptăm pe Superman drept un crypto-evreu, ce înseamnă mai exact acest lucru? Cu ce necazuri noi se poate confrunta veşnicul străin de departe care îşi schimbă numele semit în complet americanul Clark KENT şi se zbate să asimileze, numai ca să descopere, iar şi iar, că asimilarea nu este o opţiune? Se speră că BENDIS ia în calcul, stând aşezat la biroul său pentru a începe importanta abordare, că, în 2018, evreii au parte de mai multe crime din ură decât oricare alt grup minoritar din America, şi rămâne probabil singurul grup înjurat de către aroganţi şi de stânga şi de dreapta.

Toate acestea nu sunt pentru a sugera ca Superman să abandoneze lupta de o viaţă întreagă împotriva lui Lex LUTHOR şi să se confrunte în schimb cu BDS. Însă aşa cum probabil BENDIS realizează prea bine, povestea lui Superman a fost impresionantă doar prin natura persecuţiei pe care inevitabil a primit-o de la persoane înfricoşate de caracterul său atât de diferit. Nu există nimic interesant în mod inerent în acest extraterestru zburător – puterea sa super-umană aproape impecabilă îl face “prea perfect” pentru a căpăta empatie de la muritorul de rând, spre deosebire, de exemplu, de galeria Marvel de super-eroi roşi de vicii care se luptă în primul rând cu patimile lor. Superman a avut cu adevărat succes când s-a confruntat nu doar cu kryptonitul lui LUTHOR, ci şi cu batjocura şi fricile acelor oameni plăpânzi pe care s-a ostenit din greu să-i salveze. De fapt, anii de început ai benzilor desenate au însemnat în mare parte cetăţeni ai metropolei ce se chinuiau să-l priceapă pe Superman, terifiaţi de distincţia sa şi oscilând între veneraţie şi dispreţ.

Lăsaţi-l deci pe Superman să fie Superman din nou, şi să aibă parte de bigotismul, voalat sau de altă natură, pe care evreii îl întâmpină începând din puşcărie şi până la străzile din Charlottessville. BENDIS a avut şansa de a crea un erou evreu pentru timpurile noastre, unul ce îşi revizitează propriile origini şi înlocuieşte neliniştile creatorilor săi evrei cu noi îngrijorări, la fel de înfiorătoare. E creat din materialul din care sunt făcute legendele, şi nu există altul mai bun pentru această misiune decât băiatul care recunoaşte că şi-a petrecut copilăria citind benzi desenate ca şi cum ar fi fost Tora.

 

Va amintiti de femeia asta?

VIDEO – Barbara Lerner Spectre: EVREII sunt vazuti rau deoarece AU ROL CONDUCATOR …

Ei bine, fix asa sunt prezentate lucrurile si in articolul de mai sus …

Acum intelegeti? Superman = salvatorul, adica … Superman = antihristul. Sau cel putin un personaj ce pregateste mentalul maselor cu antihristul care va veni.

Mitropolitul Serafim de Pireu: MESIA asteptat de RABINI este ANTIHRIST

Filmele, desenele animate si benzile desenate cu super eroi sunt creatii evreiesti:

EVREII SI BENZILE DESENATE …

MISS ISRAEL (Gal Gadot) este WONDER WOMAN (Femeia Fantastica), amazoana care apara omenirea de la Primul Razboi Mondial incoace

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

 1. Doamne ajuta!

  Felicitari, de mult observam acest lucru, toate personajele din aceste filme cu asa zisi eroi salvatori sunt pregatirea noastra pentru venirea antihristului, gen superman, omul paianjen, iron man, transformers si celelalte ciudatenii care vor sa induca impresia ca poate exista salvarea omenirii in materialism, in care Hristos este exclus total.
  Eu nu sunt de acord nici cu minciuna mos craciun, un personaj care la fel este inchipuit, plasmuirea unor minti bolnave, care au copiat imagine si felul de a fi al Sfantului Ierarh Nicolae.

  Daca observati, superman este un personaj stelar, ma duce cu mintea la profetia Sfatului Ioan de Kronstad:

  https://saccsiv.wordpress.com/2011/06/29/vedenia-sfantului-ioan-de-kronstadt-despre-antihrist-caderea-in-erezii-semnul-fiarei-sfarsitul-lumii/

 2. Ok, deci ca sa inteleg mai bine: Un caracter care face parte din cultura universala la acest moment, care a fost adorat inca de la conceptia lui pentru increderea de sine pe care ti-o ofera, care este intruparea a tot ce este bine in umanitate ca specie, care iti spune sa fii cea mai buna versiune a ta si care te iubeste neconditionat pentru ceea ce esti, este criticat in acest articol pentru ca ne pregateste pentru venirea antihristului? Mda, chiar nu cred ca ati inteles mesajul caracterului.

   1. Tu Îți bați joc Da? superman nu reprezintă antihristul. E doar un personaj creat în 1938-1939 pentru a putea să facă oameni sa nu își piardă speranta la inceputul războiuli. E un personaj fictional care a fost creat pentru speranță. E un symbol al binelui.

 3. Exista un personaj care are rol de Dumnezeu suprem si creator,si in DC Universe(asta cu superman) si in Marvel(cu Hulk,X-men etc).Informeaza-te mai bine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button