X

Video (Partea 2): CONVORBIRI DESPRE APOCALIPSA. Preoti rusi despre pasaportul biometric, CNP, ecumenism, Tarul Nicolae al II-lea al Rusiei, globalizare, desfranare …

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

 1. @redactia Ortodoxinfo

  off topic

  Am primit pe mail de la un cunoscut urmatorul mesaj:

  Şi Domnul a zis: “Dacă voi găsi în Sodoma cincizeci de oameni buni în mijlocul cetăţii, voi ierta tot locul acela din pricina lor.”
  Geneza 18:26.

  Filmul “Corpus Christi” urmează să fie lansat in acest an, in iunie-august. Este un film dezgustător care urmeaza să apară în America, mai târziu în acest an, care-L descrie pe DOMNUL IISUS CHRISTOS şi pe ucenicii Lui ca homosexuali! Ca un joc nesabuit, acesta a fost deja în teatre pentru un timp.
  Este numit “Corpus Christi”, care înseamnă “Trupul lui Hristos”. Este o bătaie de joc a Domnului nostru. Dar noi creştinii putem face ceva.
  Iata de ce eu iti trimit acest e-mail. Dacă-l trimiti mai departe, am putea preveni ca acest film sa fie prezentat în Canada şi America si Europa.
  Haideti sa ne unim pentru credinta noastra şi sa oprim aceasta bataie de de
  joc de DOMNUL IISUS HRISTOS, Salvatorul nostru!
  Eu trimit acest mesaj la toti cei care cred ca vor aprecia faptul ca sunt informati. Vă rugăm să ne ajutati sa prevenim astfel de ofensa împotriva lui Dumnezeu. Nu e o petitie sa o semnati, nu e nici o limită de timp, sau numar minim de persoane pentru a trimite acest mesaj mai departe alatora. Va ia mai puţin de 2 minute!
  Dacă nu sunteţi interesaţi şi daca nu aveti 2 minute pentru ca s faceti acest lucru, să nu ne plangem dacă Dumnezeu nu o sa aiba timp pentru noi!!!
  Imaginaţi-vă ce s-ar întâmpla dacă acest film l-ar ilustra pe Mohammad în acelaşi mod… lumea islamica ar fi in flacari!!
  Aparent, unele regiuni din Europa au interzis deja cu succes acest film.
  TRIMTETI MAI DEPARTE!!!!….
  Si va gasi Dumnezeu cel puţin 50 de oameni buni care sunt dispusi sa-si arate
  preocuparea si sa-si spuna parerea lor impotriva acestui act de blasfemie?!?!?!

  PS: voi ati auzit ceva despre acest film??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button