X

[VIDEO] PAPA FRANCISC dă un cec de 100 000 euro pentru construcția PRIMEI MĂNĂSTIRI ORTODOXE din Austria

Categorii
Ecumenism
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

10 comentarii

 1. mai bine in paduri si pesteri (in catacombe) decat ziduri facute pe banii acestui papa marxist Francisc (nu isi cunoaste propria istorie, suanii -catolicii monarhisti-isi tineau slujbele in padurile si vagaunile din Bretagne pe timpul „revolutiei franceze” – in care „coloanele infernale” pariziene „trageau cu muscheta in obrazul lui Hristos”-)

 2. Ca si cum ai lua bani de la Iuda Vanzatorul!
  Din pacate sunt multe locuri unde finantatorii Bisericii Ortodoxe se numesc pe sine masoni, baptisti, anglicani, musulmani, etc. Iar ortodocsii NU vad ca ar fi vreo problema…
  Fereasca Dumnezeu!!!

 3. In final ei se vor intoarce la sursa,chiar in Athos exista o profetie scrisa ce dateaza de cateva secole,sa nu uitam ca ei demolau biserici ortodoxe si trageau pe rug,nu cunoastem noi tainele nevazute prin care Dumnezeu lucreaza.

 4. Care va sa zica, luam bani de la eretici ca sa facem lacasuri acolo unde este slavit Domnul dupa adevar! Si ​se ​uita de minunea(*) inficosatoare facuta de Sf Spiridon c​u​ papistasii cand aceia au vrut sa-i ridice ​sfantului un altar papistas intr-o biserica ​ortodoxa ​dintr-o insula greceasca ​- ​Kerkira ​din insula ​C​orfu​. Daca un sfant nu a ingaduit asa ceva, cum cred acestia ca se bucura Domnul de „jertfa” ereticilor??

  * http://acvila30.ro/11-august-pomenirea-minunii-savarsite-de-sfantul-spiridon-in-corfu-impotriva-invaziei-turce-din-1716/

 5. Te pomenesti ca si satana acuma ar pune bani pentru construirea unei manastiri ortodoxe, iad garantat pentru nefericitii calugari ce ar vietui intr-o astfel de manastire filoecumenistopapista.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!