X

Doi pensionari oferă casa la țară în schimbul îngrijirii la bătrânețe

In urma articolului CASA LA ȚARĂ – propunere de dezbatere și eventual ceva concret am primit pe e-mail, de la o cititoare, un anunt ce consideram a fi util:

Doi pensionari, oferim o casa la tara, pe malul lacului Tasaul, la 29 km distanta de Constanta, in schimbul ingrijirii la batrinete. Este o gospodarie frumoasa, civilizata, cu tot necesarul, gradina de legume, pomi fructiferi, flori, brazi, centrala termica, etc. Oras apropiat-Navodari. Oferim aceasta casa unor oameni gospodari, educati, exclus alcoolul, iubitori de natura. Neaparat oameni credinciosi si cu frica de Dumnezeu. Locatia este un rai pentru cine iubeste natura. Doamne ajuta.

[email protected]

loading...
Categorii
AnunțuriSupravietuire

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.