X

Doi pensionari oferă casa la țară în schimbul îngrijirii la bătrânețe

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

In urma articolului CASA LA ȚARĂ – propunere de dezbatere și eventual ceva concret am primit pe e-mail, de la o cititoare, un anunt ce consideram a fi util:

Doi pensionari, oferim o casa la tara, pe malul lacului Tasaul, la 29 km distanta de Constanta, in schimbul ingrijirii la batrinete. Este o gospodarie frumoasa, civilizata, cu tot necesarul, gradina de legume, pomi fructiferi, flori, brazi, centrala termica, etc. Oras apropiat-Navodari. Oferim aceasta casa unor oameni gospodari, educati, exclus alcoolul, iubitori de natura. Neaparat oameni credinciosi si cu frica de Dumnezeu. Locatia este un rai pentru cine iubeste natura. Doamne ajuta.

[email protected]

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button