X

Doi pensionari oferă casa la țară în schimbul îngrijirii la bătrânețe

de null

In urma articolului CASA LA ȚARĂ – propunere de dezbatere și eventual ceva concret am primit pe e-mail, de la o cititoare, un anunt ce consideram a fi util:

Doi pensionari, oferim o casa la tara, pe malul lacului Tasaul, la 29 km distanta de Constanta, in schimbul ingrijirii la batrinete. Este o gospodarie frumoasa, civilizata, cu tot necesarul, gradina de legume, pomi fructiferi, flori, brazi, centrala termica, etc. Oras apropiat-Navodari. Oferim aceasta casa unor oameni gospodari, educati, exclus alcoolul, iubitori de natura. Neaparat oameni credinciosi si cu frica de Dumnezeu. Locatia este un rai pentru cine iubeste natura. Doamne ajuta.

[email protected]

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a menține OrtodoxINFO online VĂ RUGĂM SĂ NE SPRIJINIȚI!