X

Lista judeţelor unde nu se fac cursuri luni şi marţi

Lista judeţelor unde nu se fac cursuri luni şi marţi

Lista judeţelor unde nu se fac cursuri luni şi marţi. Autoritățile locale au decis suspendarea cursurilor în toate unitățile de învățământ, după ce meteorologii au emis coduri portocalii de ninsori abundente, ger și viscol.

Lista judeţelor unde nu se fac cursuri luni şi marţi

Municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov – şcolile sunt închise luni şi marţi

Judeţul Constanţa – şcolile sunt închise luni

Judeţul Dolj – şcolile sunt închise luni şi marţi

Judeţul Giurgiu – şcolile sunt închise luni şi marţi

Judeţul Suceava – Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava a anunțat că sistează cursurile luni și marți


Inspectoratul Școlar Dolj a dispus ca toate școlile și grădinițele din județ să fie închise luni și marți din cauza ninsorilor și gerului.

Totodată, autoritățile din Constanța au hotărât să suspende cursurile în toate școlile din întreg județul pentru ziua de luni, 26 februarie, notează cugetliber.ro. Măsura a fost luată în urma ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Constanța și este valabilă pentru toate unitățile de învățământ preuniversitar din județ.

În funcție de cum va fi vremea, autoritățile vor decide dacă este necesară suspendarea cursurilor și în zilele următoare.

Mai mult, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Giurgiu a decis, împreună cu Inspectoratul Școlar Județean, suspendarea cursurilor pentru zilele de luni și marți în școlile din tot județul, potrivit giurgiuveanul.ro.

Gabriela Firea a anunțat că școlile din București sunt închise luni și marți. Totodată, primarul Capitalei a spus că această perioadă ar putea să fie extinsă. Decizia a fost luată în contextul în care București se află sub avertizare cod portocaliu de ninsori și viscol.

Totodată, Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava a anunțat că sistează cursurile luni și marți din cauza frigului. Conducerea instituției de învățământ a precizat că întâmpină probleme în a asigura încălzirea sălilor de curs și a căminelor.

Categorii
Vremea
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!