X

UE: Un oraș maghiar NU poate fi CAPITALA EUROPEANA a culturii deoarece există “PREA MULTI ALBI FERICITI si CRUCI si nu exista suficienti emigranti”

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

UE: orașul maghiar nu poate fi capitala europeană a culturii deoarece există “prea mulți oameni albi fericiți”

Juriul UE al concursului “Capitala europeană a culturii” (EKF 2023) a declarat că unul dintre orașele participante este “prea alb și nu există suficienți migranți”, raportează site-ul de știri maghiar “888.hu“.

Doar șapte semifinalisti au rămas, orașul maghiar Székesfehérvár a realizat un film promoțional pentru juriu. Filmul prezintă cele mai frumoase locuri din oraș, un cuplu fericit și câțiva copii care se joacă.

Însă juriul UE a respins prezentarea filmului de debut al lui Székesfehérvár: “Sunt prea mulți oameni albi fericiți și Cruci și nu sunt suficienți migranți”, a spus juriul.

Filmul orașului a apărut, de asemenea, pe YouTube și a atras peste 3000 de vizualizări. Unul dintre experții Uniunii Europene a răspuns: “Acesta este filmul de propagandă al Europei creștine albe; toată lumea este albă, fericită și dansând pe străzi. “

Primarul orașului maghiar, Dr. András Cser-Palkovics, a ținut o conferință de presă despre decizia juriului miercuri. El a spus că, de fapt, nu s-a întâmplat nici o audiere a experților, însă decizia a fost luată exclusiv pe probleme politice zilnice, iar acuzațiile au fost adresate Székesfehérvár și delegației.

Primarul a reamintit, de asemenea, criticile comisiei de film despre Székesfehérvár: “Au lăsat pe cei săraci și pe migranți în afara filmului, iar în același timp au existat prea multe Cruci, Biserici și ceea ce era și mai rău, atitudinea orașul, pentru că au considerat acest lucru o valoare. “

Juriul a hotărât să recomande înscrierile Győr, Debrecen și Veszprém ca finaliști pentru Capitală Culturală Europeană.

 

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. E mai bine asa, ca nu au fost desemnati capitala culturala europeana. Caci UE promoveaza doar nonvalorile si excrementul. Daca i-ar fi ales a fi capitala culturala europeana, ar fi insemnat ca orasul este bolnav. Macar asa il putem trece intr-o lista alba a oraselor sanatoase pt. cei ce vor sa calatoreasca in afara, in vacante, cu buletinul prin alte tari membre UE (unde poti calatori fara pasaport).

  2. In cazul asta, propun ca “onoratul” juriu sa aleaga drept capitala culturala europeana o mahala arabeasca sau tiganeasca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button