X

PSD, front comun cu UDMR pentru a bloca legea ce obliga arborarea steagurilor de 1 Decembrie 2018

Image result for strada steaguri stalpi

Astăzi, in plenul Senatului a picat la vot proiectul de lege privind obligarea autorităților locale de a monta steaguri tricolore pe bulevardele principale, la orașe și pe strada principala la sate, cu ocazia Zilei naționale, de 1 decembrie 2018. Deși proiectul a primit raport de adoptare din partea Comisiei de administrație publica. Cel care a ordonat respingerea legii nu a fost așa cum poate va așteptați un lider UDMR, ci liderul senatorilor PSD, Șerban Nicolae cel care a jignit recent și partizanii!
In plen, proiectul a primit 26 de voturi pentru adoptare (PNL, USR, PMP) și 62 împotriva (PSD, ALDE și UDMR). In comisia raportoare, de fond, Comisia de Administrație a dat raport de adoptare. Doar UDMR a votat împotriva. De întoarcerea votului in plen s-a ocupat exclusiv Șerban Nicolae. Proiectul nu prevedea cheltuirea nici unui leu de la bugetul local.

Fotografia postată de Rares Bogdan.

Fotografia postată de Rares Bogdan.Fotografia postată de Rares Bogdan.Fotografia postată de Rares Bogdan.Fotografia postată de Rares Bogdan.

Categorii
Anti-românism
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!