X

Primărița Gabi Firea despre internet: Să nu-l lăsăm aşa la voia nimănui

Image result for gabriela firea
Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, luni seară, la RTV, că de când a devenit edil al Bucureştiului a primit de mai multe ori ameninţări, unele cu moartea, pe Facebook şi pe email, şi susţine că, din această cauză, internetul ar trebui reglementat. Cele mai recente ameninţări i-ar fi fost adresate luni, după anunţarea căţstigătorului unei licitaţii pentru autobuze RATB.

„Nu este prima dată când am primit astfel de ameninţări. La începutul mandatului mi s-a transmis că o să am eu probleme. Că mi se vor face dosare. Mi-au ameninţat familia şi copiii. Legislaţia din România nu pedepseşte astfel de atitudini. Pe internet poţi ameninţa cu moartea, cu desfigurarea, cu bătaia. Nu să cenzurăm internetul, dar nici să nu îl lăsăm aşa la voia nimănui. Trebuie reglementat„, a spus Gabriela Firea, potrivit ştiripesurse.ro.

„După conferinţa de azi de la prânz după ce am anunţat că vom avea 400 de autpbuze euro 6 am primit mai multe ameninţări pe facebook şi pe e mail. Se revendica de ce o companie din Turcia a câştigat şi nu una din altă ţară. Primarul e ordonator principal de credite. Am fost mirată de aceste lucruri. Primarul nu face parte din comisii de licitaţie. Ar însemna o încălcare a legii să obligi un primar să dea o licitaţie cuiva. E de domeniul fantasticului. ne interesează legalitatea şi dacă sunt semne de întrebre. Să vină instituţiile statului să verifice aceste licitaţii. Activitatea acestei comisii e mai mult decât legală.  Au fost patru ofertanţi, doi din Turcia şi doi din Germania. O companie s-a descalificat în timpul procedurii. Au rămas trei companii.  Să avem grijă cum mergem pe stradă că lucrurile nu vor rămâne aşa. Să avem grijă de familie şi copii. E o campanie de defăimare a mea“ a explicat Firea.

„La finalul conferinţei au început să curgă aceste ameninţări. S-a spus că eu sunt vinovată de acest lucru.  Voi face şi plângere. Am crezut că e o glumă după primmul mesaj. S-au scurs orele şi s-au înteţit mesajele. M-a pus pe gânduri. Au folosit cuvinte de la periferia vocabularului, apoi ameninţări că o să văd eu ce o să păţesc pentru că am permis ca această companie să câştige licitaţia”“, a declarat primarul general.

Categorii
Interne
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

10 comentarii

 1. De ce crede ca e nevoie sa aiba cont pe Fese-Buci?
  Nu e suficient sa aiba adresa oficiala pe contul Primariei Generale si Biroul de relatii Publice (sau cumi-o fi spunand) sa citeasca, sa sorteze, sa sintetizeze si sa transmita unde este prevazut rezultatul muncii lor?
  Ce o impinge sa isi faca chiar si altfel de conturi?
  Lasa „virtualul” cui vrea sa isi bata mintea pe-acolo si vezi-ti de treaba, prima [treaba] ar fi sa pleci si a doua… o iei si pe aia de la Guvern si sa mearga si aia acasa – ca deja a luat-o grija de poponari!, sa fiti femei nu barbati. – Queen Bee Syndrome, … it’s more like „Feminist Psychopath syndrome” … too nice a word for the jealous insecure tyrants… (Queen Bees are more comfortable working with men because they are used to the way men work. … She may have had to sacrifice her own private life to get to where she is…)
  ————-
  Copiii cresc fara caldura sufleteasca si exemplu de comportament ca intre straini si ajung victime sigure ale „mediului” degenerat – parasirea de facto a familiei de catre femeie a condus foarte repede la degradarea generala asocietatii, inciuda aparentelor date de acumularea materiala.
  ————
  Te bagi in troaca, te mananca…

   1. Cred ca articolul spune totul despre dezastrul din Romania si cei care gireaza acest dezastru. POATE CA AR FI BINE SA-L CITEASCA si d-na Firea si colegii sai de la PSD.

 2. Daca nu asculti de Hristos, esti cam pe dinafara. Hristos n-a ingaduit nimanui sa ameninte. Deci si autoritatile statului sa lase amenintarile si sa asigure o educatie crestina autentica in scoli. E mai importanta o astfel de educatie decat toate stiintele la un loc.
  Pe de alta parte, cainele care latra, nu musca. Ar fi mai fericita d-na Firea daca nu i-ar spune nimeni nimic pe Facebook si s-ar trezi luata la bataie pe strada?

 3. 1984 now! Cam de ce e in stare ziare.com sa faca. La fel ca in celebrul roman, au catadicsit sa sterga o stire si orice urma a acesteia. Nonsalant. La fel poate ca cel cu cea mai inalta functie in stat, „nu-l intereseaza” treaba cu abuzurile pe care statul „de drept” le face fata de unii oameni. Adica pe romaneste, face pe prostu. Iata insa ce scria ziare.com despre el, ca nu le era simpatic deloc (treaba cu traficul de copii institutionalizati si organe e veche, de prin anii 90-2000, interviuri facute inclusiv cu el la antene, se gasesc pe youtube)

  https://www.activenews.ro/stiri-mass-media/O-stire-critica-din-2009-despre-Klaus-Iohannis-pe-vremea-cand-actualul-presedinte-era-apropiatul-taberei-PSD-a-fost-stearsa-de-pe-site-de-ziare.com.-Fostul-primar-al-Sibiului-era-acuzat-de-trafic-de-copii-149382

  .

 4. http://evz.ro/ioana-dogioiu-a-recunoscut.html.

  daca e intr-adevar vorba de „sursa” agentia.org, e una cu adevarat infecta. Bine ca e defuncta, din cate se spune.

  ce e de spus e ca via parteneriatul strategic cu big brotherul nato, si via bineinteles sri (parintele ziare.com) se rezolva imediat la google, care achieseaza prompt si poate radia definitiv o stire aparuta candva. La fel cum face feizbuc cand esti politic „incorrect”, desfiinteaza contul si gata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!