X

Ritual satanic în Germania: Tânără fiartă de vie în timpul unui carnaval cu vrăjitoare

Poliția din sud-vestul Germaniei investighează cazul în care o tânără de 18 ani a fost fiartă de vie în timpul unui festival al vrăjitoarelor, scrie BBC News.

FOTO: https://www.thetimes.co.uk/imageserver/image/methode%2Ftimes%2Fprod%2Fweb%2Fbin%2Fb4a723b8-0a7e-11e8-9ed2-93cf9d74a2fe.jpg?crop=4869%2C2739%2C112%2C223&resize=685

Martorii au povestit că tânăra a fost legată, dusă până la un cazan și apoi băgată în apa clocotită. Ulterior, fata a fost abandobată în cazan pe marginea drumului. Trecătorii au chemat ambulanța, iar tânăra a fost transportată la spital.

Femeia a suferit arsuri de gradul doi pe o suprafață mare a corpului.

FOTO: https://www.thesun.co.uk/news/5508252/two-witches-drop-woman-18-into-a-cauldron-of-boiling-water-at-german-festival-leaving-her-with-horror-injuries/#

Polițiștii care anchetează cazul spun că au preluat cazanul în care a fost fiartă tânăra. Ei au adăugat că persoanele care au făcut parte din grupul vrăjitoarelor au fost identificate.

Breasla vrăjitorilor din Eppingen, cei care au organizat evenimentul, a declarat că a fost șocată de incident.

NOTĂ OrtodoxINFO
Categorii
Satanism
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

2 comentarii

  1. Breasla vrajitoarelor a fost socata!!
    ….
    Asta inseamna:
    1. Exista o organizare „mestugareasca” – breasla
    2. Nu banuiau vrajotoarele ca le va ancheta cineva din moment ce nebunia si pervertirea mentala sint prezente peste tot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!