X

EXERSAREA MINUNILOR ANTI-HRISTICE

facebook.com | Blue-Beam

Gepostet von Samira Aissa am Freitag, 2. Februar 2018

Categorii
Înșelări
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

3 comentarii

  1. Desene animate pentru idiotii zilelor noastre; din pacate idiotenia devine pandemie, acum inca exista o generatie de oameni care au un oarecare grad de discernere, nu peste mult timp aceasta generatie va fi coplesita de generatiile spalatilor pe creier care vor face un loc caldut pentru antihrist in mintile si inimile lor. Va fi vai si amar pentru toti…. Domnul cu mila…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!