X

Azi, 13 februarie, dezbatere pe tema CĂRȚII DE IDENTITATE ELECTRONICE în Comisia pentru administrație din CAMERA DEPUTAȚILOR

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

ȘEDINȚELE COMISIILOR DIN PARLAMENT SUNT PUBLICE!

Participanții trebuie să se prezinte cu cartea de identitate la intrarea în camera de ședință și vor fi trecuți pe o listă care va fi inclusă în minuta ședinței.

ÎN DECEMBRIE ANUL TRECUT: Proiectul de Lege (575/2017) pentru modificarea şi completarea unor acte normative care cuprind dispoziţii privind evidenţa persoanelor şi actele de identitate ale cetăţenilor români A TRECUT DE SENAT:

Proiectul de lege pentru noile cărți de identitate cu cip a trecut de Senat. Marii duhovnici: Nu mai luați niciun document nou

ACUM VOR SĂ ÎL TREACĂ ȘI PRIN CAMERA DEPUTAȚILOR, cât mai pe tăcute! Detalii aici.

Deocamdată, mâine, 13 februarie, ora 13:00, vor încerca să obțină avizul Comisiei pentru administraţie publică şi amenajarea teritoriului.

Către toți frații care au mai participat la dezbaterile pe acestă temă: Veniți să ne susținem dreptul la o alternativă, neelectronică, (fără cip) a actelor de identitate!

Urmărirea procesului legislativ aiciIată și forma proiectului de lege 575/2017 (în PDF), în forma adoptată de Senat, pe 6 decembrie 2017: PDF

Adresa Camerei Deputaților: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucureşti |  (021)316.03.00   (021)414.11.11 | [email protected]

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

  1. Nu am putea efectua o strangere de semnaturi si pt. aceasta problema, dar nu sub forma de petitie online – eventual sa fie cativa binevoitori de a strange semnaturi dupa modelul celor 3 milioane de semnaturi obtinute de Coalitia pentru Familie impotriva homosexualitatii, si apoi sa inaintam acele semnaturi autoritatilor competente, pt. gasirea unei solutii nu doar temporare la actele biometrice.

    Practic ar trebui cam acelasi efort depus in cazul strangerii celor 3 milioane semnaturi pt. familie, dar pt. o alta problema care tot de legislatie tine.

  2. Eu nu inteleg de ce folositi voi internetul si nu stati in pestera? E un mister total.
    Daca progresul e instrumentul diavolului de ce il folositi?
    Mare-i gradina si plina cu ortodocsi batuti in cap!

  3. Nu progresul e instrumentul diavolului,ci totalitarismul.Cand progresul tehnologic este folosit in scopul de a creea un lagar electronic pentru goimi,atunci el este diabolic.Fauritorii acestei noi ordini mondiale au promis ca ne vor conduce precum o faceau stramosii lor babilonieni cu turmele de oi,iar majoritatea ne-nghesuim cu capul inainte la instrarea in staul.

  4. Acum intelegeti scopul multmediatizatului scandal de la DNA? Totul este o diversiune pentru a sustrage atentia de la lucruri mai grave cum ar fi buletinul biometric.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button