X

Un nou TREN încărcat cu TANCURI și BLINDATE americane a trecut prin Gherla – VIDEO

Un nou convoi militar feroviar a traversat Gherla miercuri la amiază.

Trenul a trecut prin Gherla în jurul orei 13.15, pe direcția Cluj-Napoca spre Dej. Pe platforme au putut fi observate tancuri americane Abrams M1, camioane militare, humvee, blindate Bradley.

Ministerul Apărării Naționale nu a anunțat organizarea de exerciții militare comune cu forțele NATO sau americane în această perioadă, în România.

video, în continuare:

In ultimii doi ani au fost observate la Gherla numeroase transporturi asemănătoare, tot pe calea ferată, cu echipament militar, toate în aceeași direcție. O parte dintre ele au avut legătură cu exerciții militare anunțate de MApN. Ultimele convoaie de acest gen au fost observate în toamna 2017.

Tancurile care au „defilat” prin Gherla au ajuns chiar și într-un videoclip muzical, al rapperului Cabron, realizat în toamna trecută.

 

 

NOTĂ OrtodoxINFO
Categorii
Al III-lea război mondial
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

3 comentarii

    1. Mai bine nici rusesti, nici americanesti, nici de orice alt neam, ci sa ne petrecem restul timpului cu „sac si cenusa” ca sa nu vie urgia Sa si peste noi. Ca sa putem sa zicem si noi ca David, „acestia cu cai si cu carute, iar noi ne laudam cu numele Domnului”, si iarasi „acestia s-au impiedicat si au cazut, iar noi ne-am ridicat si ne-am indreptat”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!