X

Un nou TREN încărcat cu TANCURI și BLINDATE americane a trecut prin Gherla – VIDEO

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un nou convoi militar feroviar a traversat Gherla miercuri la amiază.

Trenul a trecut prin Gherla în jurul orei 13.15, pe direcția Cluj-Napoca spre Dej. Pe platforme au putut fi observate tancuri americane Abrams M1, camioane militare, humvee, blindate Bradley.

Ministerul Apărării Naționale nu a anunțat organizarea de exerciții militare comune cu forțele NATO sau americane în această perioadă, în România.

video, în continuare:

In ultimii doi ani au fost observate la Gherla numeroase transporturi asemănătoare, tot pe calea ferată, cu echipament militar, toate în aceeași direcție. O parte dintre ele au avut legătură cu exerciții militare anunțate de MApN. Ultimele convoaie de acest gen au fost observate în toamna 2017.

Tancurile care au „defilat” prin Gherla au ajuns chiar și într-un videoclip muzical, al rapperului Cabron, realizat în toamna trecută.

 

 

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

    1. Mai bine nici rusesti, nici americanesti, nici de orice alt neam, ci sa ne petrecem restul timpului cu “sac si cenusa” ca sa nu vie urgia Sa si peste noi. Ca sa putem sa zicem si noi ca David, “acestia cu cai si cu carute, iar noi ne laudam cu numele Domnului”, si iarasi “acestia s-au impiedicat si au cazut, iar noi ne-am ridicat si ne-am indreptat”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button