X

MK ULTRA? Stări CATATONICE, clipiri și comportamente CIUDATE ale vedetelor

youtube.com |

NOTĂ OrtodoxINFO

Pentru a înțelege mai bine ce presupune proiectul MKULTRA, citiți și:

Cu privire la controlarea prin abuzuri sexuale, vedeți și articolele:

Categorii
ExterneSimbolistică
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

2 comentarii

  1. MK—Ultra este acel tip de program care prin diverse metode să țină gloata proastă, despărțită de Adevăr și pe seama căreia slugoii satanei să facă bani, foarte mulți bani, iar dacă gloata s-ar deștepta adio… ‘bisnis și administreișn’.

    Un exemplu de program MK—Ultra este feisbuc (facebook), care unește pe om cu… lumea, sau alt exemplu — marca ‘gay e ok’, ca din laboratoarele disney.

    https://playtech.ro/2018/personaje-disney-gay/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!