X

CITATUL ZILEI / Umberto Eco: “RETELELE DE SOCIALIZARE dau drept de cuvant unor LEGIUNI DE IMBECILI. Internetul l-a promovat pe IDIOTUL SATULUI ca purtator de adevar.”

de null

Imagine similară

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Umberto Eco:

 

„Reţelele de socializare dau drept de cuvânt unor legiuni de imbecili care înainte vorbeau numai la bar după un pahar de vin, fără a dăuna colectivităţii. Erau imediat puşi sub tăcere, în timp ce acum au acelaşi drept la cuvânt ca şi un premiat cu Nobel. Este invazia imbecililor. Televiziunea a promovat idiotul satului faţă de care spectatorul se simţea superior. Drama internetului este că l-a promovat pe idiotul satului ca purtător de adevăr”

 

Cititi va rugam si:

Citatele din Sfinții Părinți nu sunt pentru proști

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Ce sa zic romanii aveau un proverb : in Vino veritas adică in vin este adevarul ,pe lângă multe prostii spuse de acei așa ziși idioți ai satului acolo la un pahar de vorba se mai spun și multe adevăruri dure așa ca mai bine sa i lăsam sa și spună oful cum se zice;

  2. Ba prietene nu-i frumos sa o jignesti pe sora Mirela si sa o faci proasta. Cu femeile te porti politicos. Chiar daca nu a putut sa fie atenta ce i-a zis omul si sa inteleaga ce-i spune macar nu trebuia sa o apostrofezi. Taceai din gura ca asa este politicos. A incercat si ea sa faca ceva pentru credinta. N-ar fi mai bine sa pui niste reguli de comportare civilizata ptr toti ca se injura cam mult pe situl asta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button