X

Bebeluş român DECEDAT în UK după administrarea a 6 VACCINURI. Autorităţile britanice NU consideră MOARTEA un potențial EFECT ADVERS

de null

O româncă acuză autorităţile britanice de indiferenţă în cazul fiicei sale. Tânăra a născut într-un spital din UK după ce a fost lăsată să stea nouă ore pe scaune în sala de aşteptare. La o zi după naştere i s-a cerut să elibereze locul din spital. La insistenţele şi rugăminţile mamei au mai fost ţinuţi patru zile. Copilul a avut o dezvoltare normal însă pe data de 23 aprilie acesta a decedat subit. Anterior i se făcuse şase vaccinuri.

Jeni Nedelcu este rezident în UK de 5 ani. Lucrează în nursing home de 4 ani deşi este licenţiată în drept şi masterand în probaţiune. Aceasta a povestit tot ceea ce s-a întâmplat cu fiica şi nepotul ei decedat în condiţii, crede ea, suspecte.

Pe data de 26 octombrie 2016, fiica mea a venit în UK. Era însărcinată în 5 luni. Pe data de 9 ianuarie 2017 a născut un baieţel. Problemele au apărut când am mers la spitalul din Hastings, pe data de 07/02/2017, când deje  avea contracţii. A fost ţinută într-o sală de aşteptare întinsă pe 3 scaune (vezi foto) de la ora 12 pm până la ora 21 când a fost mutată  într-un salon pentru aştepta doctorul. La 21.45 i s- a rupt apa. În jur de ora 10 pm a venit doctorul să o vadă.  31 de ore a stat cu contracţii fără i se facă nimic. Doar i s-a monitorizat fătul. A născut pe data de 09/02/2017, ni s-a spus că nu sunt probleme. La o zi după naştere ni s-a spus că trebuie să plece acasă că ocupă locul,(spitalul fiind aglomerat). Am cerut să o mai ţină în spital pe fiica mea, deoarece nu se simtea bine şi nici nu ştiam sigur dacă bebeluşul este în afară de orice pericol. Dupa 4 zile i-am luat acasă”, a declarat Jeni Nedelcu.

Asistenta medicală a zis că trebuie să caute pe google dacă sunt compatibile vaccinurile!

Jeni Nedelcu a povestit ce s-a întâmplat ulterior, după ce mama şi copilul au fost aduşi acasă. “La trei zile după aducerea acasă a venit o asistentă să-i recolteze probe de sânge bebeluşului. Când am întrebat de ce, ni s-a spus că asta e rutina. După câteva zile m-a sunat să-mi spună că s-au greşit analizele şi trebuiesc repetate. Pe data de 5 aprilie i s-a făcut un vaccin copilului iar pe 6 aprilie, cinci vaccinuri. Când am întrebat asistenta dacă sunt compatibile aceste vaccinuri, mi-a spus că trebuie să caute pe google. Pe data de 23 aprilie, copilul a decedat! Un copil cu o evoluţie normal a decedat într-o oră!”, a declarat Jeni Nedelcu.

A cui este vina?

După moartea copilului mama şi bunica au încercat să afle ce s-a întâmplat. Raportul necropsiei arată că nu a fost vorba de o moarte suspectă şi “nici vorbă” de neglijenţă medical. În plus, potrivit raportului primit de la NHS, tânăra şi bebeluşul au fost trataţi corespunzător. Vezi mai jos răspunsul complet al NHS!

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Vaccin
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

14 comentarii

 1. Săracii părinții și câți nu sunt așa oameni simpli care habar nu au de aceste probleme cauzate de vaccinuri și muncesc numai ei știu cum prin occident și uite ce pățesc , nu mai zic de cazuri de răpire de așa zisa protecție a copilul de prin țările occidentale

 2. O întrebare am și eu poate ma poate ajuta cineva : ce se poate face in cazul unui apartament iradiat intenționat cu radiații electromagnetice ? Adică metode de decontaminare ?cineva mi a sugerat sa renovez tot apartamentul schimbat mobila tot dar momentan nu am bani de asemenea investite ; multumesc

  1. Atat timp cat aveti in casa prize/televizor/telefoane/wifi/cuptor cu microunde etc. e normal ca detectorul respectiv sa inregistreze radiatie electromagnetica.Nu au nicio legatura renovarea si schimbatul mobilei cu acest lucru.

 3. @Unu din Moldova

  Cum ati aflat ca a fost contaminat intentionat cu radiatii em? Ceva informatii legate de sursa /emitator. Banuiesc ca nu este vorba de material radioactiv.

 4. Ștef simplu sunt Detectoare de radiații electromagnetice e un aparat special cum sunt cele roetgen la radiații nucleare ; dacă dădeau cu radiații nucleare omorau toți vecinii din bloc și nu asta era intenția lor

 5. Vad ca eu vorbesc de mere alții de pere pe aici dacă nu va pricepeți mai bine tăceți din gura ; știu și eu de torsere vital protect alea s cu totul altceva ; vorbesc de gradul de iradiere făcut cu o sonda specială de iradiere nu oricine are in dotare așa ceva ; dacă e cineva specialist in decontaminare sa mi vorbească nu toți habarnistii ; multumesc

  1. Incercam sa va ajut. Nu am stiut ca va iradiaza cineva numai pe dvs cu o sonda speciala…Alprazolamul ar putea fi de un real ajutor.

 6. Nu te mai preocupa atâta de mine George ; știi ca e o vorba : măgarul
  moare de drum lung și prostu de grija altuia ; bea un rachiu și fugi la culcare

  1. “Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj.” Va doresc sa va gasiti raspunsul la intrebare, linistea si,poate, bunul simt.

 7. @Unu din Moldova

  Am intrat mai tarziu ca nu prea am timp.
  Referitor la decontaminare , daca exista o sursa permanenta care emite astfel de radiatii si detectorul dvs va anunta , aunci trebuie sa gasiti sursa respectiva. Aceste radiatii cu frecventa de peste 1Ghz sunt propagate de Antene GSM si Routere WI-FI. Ori ajunge semnal de la un vecin care are un router foarte puternic , ori aveti o antena de telefonie prin apropiere /sau deasupra apartamentului daca stati la etaje superioare.

  Nu exista decontaminare de astfel de radiatii – Trebuie doar OPRITA susa de propagare . Ceva date despre dectorul de care spuneati ar fi extrem de necesare – Model, producator, ce fel de scala are, sensibilitate -Daca Este cumva DT 1130 acesta indica valori pentru o banda larga de frecvente inclusiv campul electromagnetic din jurul cablurilor de alimentare cu 220V 50HZ – practic in jurul oricarui aparat sau cablu va indica diferite valori …

 8. Nu Ștef e ceva in legătura cu metoda asta RADU de iradiere ca și asta are mai multe variante posibil sa fi folosit și o substanța foarte slab radioactivă deși nu a apărut pe detector roetgen iar pana acum se îmbolnăveau și vecinii nu știu încă studiez problema da sigur nu-i ce spui tu cu vreo sursa permanenta ;

 9. Unu din Moldova,

  1. Cum de te-ai gândit că ai putea fi iradiat? Adică cum de ți-a venit ideea să verifici acest lucru?
  2. Ce fel de aparat ai folosit ca să măsori nivelul de radiații, și cât de mare este nivelul de radiații măsurat?
  3. Dacă există o sursă de iradiere ar trebuie să descoperi unde este localizată fizic, de unde vine, deoarece înțeleg că radiația este focalizată doar pe spațiul unde locuiești tu.
  4. Dacă localizezi sursa și locația radiației, poți afla și cine face acest lucru. Există și varianta că poate un „un prieten” a intrat în casa ta și ți-a lăsat un „suvenir” iradiant, și te-ai putea gândi cine ar putea fi acel „prieten”.
  5. Dacă cineva îți face așa ceva, înseamnă că ești o persoană importantă, altfel nu cred că s-ar deranja cineva să pună în aplicare așa ceva, care necesită timp și/sau bani, etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.