X

MUTARE importantă în sectorul global de BIOTEHNOLOGIE. SANOFI cumpără compania belgiană biofarmaceutică Ablynx

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Compania farmaceutică franceză Sanofi a confirmat luni achiziţionarea firmei belgiene de biotehnologie Ablynx, pentru 3,9 miliarde de euro (4,8 miliarde de dolari), depăşind astfel oferta Novo Nordisk.

Tranzacţia este un nou indiciu al accelerării activităţii de fuziuni şi achiziţii (M&A) în sectorul global de biotehnologie şi vine după ce Ablynx a respins oferta de 2,6 miliarde de dolari din partea companiei daneze Novo Nordisk. 

Săptămâna trecută, Sanofi a plătit 11,6 miliarde de dolari pentru achiziţionarea rivalei americane Bioverativ, într-o tranzacţie care va întări prezenţa sa în domeniul tratamentului bolilor rare. Şi firma americană Celgene va plăti nouă miliarde de dolari pentru Juno Therapeutics, grup specializat în tratarea cancerului.

Luni, Sanofi a anunţat că va plăti în numerar 45 euro per titlu, o primă de 21,2% faţă de preţul acţiunilor Ablynx la închiderea şedinţei bursiere de vineri.

Tranzacţia va permite Sanofi să aibă acces la cel mai promiţător medicament experimental al Ablynx – caplacizumab – destinat tratării purpurei trombocitopenice trombotice, o afecţiune rară a sângelui.

Morgan Stanley şi Lazard au consiliat Sanofi în vederea realizării tranzacţiei, în timp ce JP Morgan a consiliat Ablynx.

Prin achiziţionarea Ablynx, Sanofi îşi extinde prezenţa în domeniul tratamentului bolilor rare, în linie cu strategia sa până în 2020.

Compania farmaceutică franceză Sanofi este prezentă şi pe piaţa din România.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

 1. Doamne ajută! Saccsiv, ai văzut documentarul? Ce părere ai?

  Trebuie neapărat să vizionați acest documentar format din trei părți, dar numai s-o faceți de la un capăt la altul!

  E făcut de lideri ai mișcării transhumaniste, este un documnetar oficial, de promovare a transhumanismului, realizat pt TV, care efectiv își expun foarte clar propriile țeluri, iar în părțile a doua și a treia explică clar că transuhamismul este o religie. Își bat joc frecvent de Hristos și creștini (mai ales începând cu sfârșitul părții întâi) – pe care îi văd drept cei mai periculoși și, defapt singurii dușmani ai transhumanismului; iar în ultima parte a documentarului explică foarte clar că la baza transhumanismului sta sistemul kaballa.

  Vă promit că după ce veți viziona acest documentar veți înțelege fundamental altfel totul despre Apocalipsă și Antihrist și despre felul în care oamenii de „știință” și elitele lumii au fost păcăliți de vrășmasul și cam care e planul lor final. Ei cred că Apocalipsa și ridicarea vălului înseamnă exact aceasta: nemurirea omului prin transhumanism., de aceea l-au si numit TechnoCalyps.

  Documentarul trebuie NEAPĂRAT tradus, tocmai de aceea am ținut să vi-l împărtășesc, eu efectiv nu am timp. Priviți-l și vă promit că nu vă va părea rău.

  https://www.youtube.com/watch?v=7MXQSbjBL7Q&list=PLLgVDY8_xVLYhjw_pOkTnuX2NWQ9fsSy3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button