X

George Ivașcu, MASONUL numit în fruntea Ministerului Culturii a ELIMINAT cuvântul „român” din JURĂMÂNTUL depus în fața președintelui

de null

Noul ministru al Culturii, George Ivascu, a eliminat cuvantul „roman” din textul juramantului pe care l-a depus, luni seara, la Palatul Cotroceni.

Noul ministru al Culturii, masonul George Ivascu, a eliminat cuvantul „roman” din textul juramantului pe care l-a depus, luni seara, la Palatul Cotroceni.

Juramantul standard rostit de toti ministrii a fost acesta:

„Jur sa-mi daruiesc toata puterea si priceperea pentru propasirea spirituala si materiala a poporului roman, sa respect Constitutia si legile tarii, sa apar democratia, drepturile si libertatile fundamentale ale cetatenilor, suveranitatea, independenta, unitatea si integritatea teritoriala a Romaniei. Asa sa-mi ajute Dumnezeu!”.

Insa Ivascu a eliminat cuvantul „roman” si a spus:

„Jur sa-mi daruiesc toata puterea si priceperea pentru propasirea spirituala si materiala a poporului meu„.

Vezi video de la minutul 20.00:

Potrivit declaratiei de interese din 2017, Ivascu este membru in Marea Loja Nationala Romana.

NOTĂ OrtodoxINFO

Urmăriți vă rog și acest ritual masonic:

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

6 comentarii

 1. Depunerea juramantului este un ritual care se desfasoara INTOCMAI!
  Orice modificare duce la anularea sa.
  Modificarea de text atrage nulitatea juramantului.
  Cineva ar tebui sa ceara in Justitie constatare nulitatii atat a depunerii juramnatului cat si a efectului de numire in functie.
  …..
  Poporul „meu”?
  Arata in studiul care a ajutat SInodului sa afuriseasca Masoneria, IPS Nicolae…:
  „Masonii individuali sunt frati pe tot globul pamantesc, oricarei organizatii ar apartine.”
  si inca,
  „„trebuie sa preferi pe un Francmason oricarui alt om, cand solicita, in conditii egale, aceeasi situatie”.
  si inca,
  „masoneria formeaza o confraternitate mai presus de religie, de neam si de familie. ”
  si inca,
  „masonul iese din Biserica, precum iese din comunitatea nationala.”
  Asta e poporul sau, doar cei din Masonerie = ferment de stricaciune morala, de dezordine sociala, cum apreciaza BOR.
  Aducand masoni in guvernare,
  „Francmasoneria este un ferment de continua si subversiva subminare a ordinei sociale prin aceea ca isi face din functionarii Statului, din ofiteri, unelte subordonate altei autoritati pamantesti decat aceleia care reprezinta ordinea stabilita vizibil. Ii face unelte in mana unor factori nestiuti inca nici de ei, avand sa lupte pentru idei si scopuri politice ce nu le cunosc. E o lupta nesincera, pe la spate; niciodata nu exista o siguranta in viata Statului si in ordinea stabilita. E o lupta ce ia in sprijinul ei minciuna si intunerecul. Impotriva juramantului crestinesc pe care acei functionari l-au prestat Statului, ei dau un juramant paganesc.”
  ————–
  Poate a auzit cineva ca s-ar fi facut ceva ca urmare a deciziei BOR din 1937…:
  „4. Sf. Sinod acompaniat de toate corporatiunile bisericesti si asociatiile religioase se va stradui sa convinga Guvernul si Corpurile legiuitoare sa aduca o lege pentru desfiintarea acestei organizatii oculte. In caz ca Guvernul nu o va face, Sfantul Sinod se va ingriji sa fie adusa o astfel de lege din initiativa parlamentara.”

  1. Acest Ivascu nu slujeste poporului roman ci ”poporului meu” care sunt fratii lui masoni.

   De cum l-am auzit mi-a trecut prin gand acest lucru.

 2. Dar vai, ce nume are teatrul condus de harnicul zidar, ivascu: Metropolis

  oda trista adusa unui fenomen, filmul (odios, de altfel, celebra opera masonica din ’27) care e contrapus prin natura sa genului de creatie denumit „teatru”. Macar din ratiunea asta sa nu fi fost dat numele asta teatrului.. .

 3. O sa faca praf cultura. Actorii care nu sunt de acord cu masoneria nici nu vor mai fi distribuiti in spectacolele, care la ora actuala in majoritate sunt finantate mai mult de masoni.

 4. juramantul lui este invalid si el nu este ministru al Culturii. toate actele semnate de el vor fi lovite de nulitate absoluta.
  sa se apuce vreun avocat sa faca demersurile necesare pentru a-l trage la raspundere

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button