X

Guvernul Dragnea, pardon… Dăncilă a obținut voturile necesare în Parlament

Image result for guvernul dragnea
pentru prietenii cunoscători

După audierile care au avut loc în comisiile parlamentare de specialitate ”pe bandă rulantă”, miniștrii propuși pentru Guvernul premierului desemnat Viorica Dăncilă au fost votați în plenul reunit al celor două Camere ale Parlamentului.

Guvernul Viorica Vasilică Dancilă a cerut Parlamentului votul de învestitură și l-a obținut, cu 282 de voturi ”pentru”, fiind necesare minim 233 de voturi.

Înainte, însă, miniștrii propuși au primit undă verde ”pe bandă rulantă” în comisiile de specialitate. Opoziția a acuzat că nu a avut timp să adreseze întrebări și să cunoască viitorii miniștri, pentru că fiecare audiere a durat doar 30 de minute.

 

–  număr total al senatorilor și deputaților prezenți: 429
– număr total de voturi valabil exprimate: 419
– număr de voturi acordate ”pentru” acordarea încrederii Parlamentului: 282
– număr de voturi acordate ”contra” acordării încrederii Parlamentului: 136
– abțineri 1

Categorii
Interne
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!